Dirty Dancing

Hej, hej! :)
Igår var jag och såg Dirty Dancing på China teatern i Stockholm. Jag fick det som julklapp av min chef. Vi alla som jobbar på Din Syn fick det. Vi började det hela genom att vi köpte lite Sushi och så käkade vi tjejer på Din Syn på Söder. Det är inte ofta vi samlas alla, så vi satt och snackade och hade det super trevligt. Efteråt fortsatte vi mot China teatern och då såg vi Dirty Dancing. Åh, den var så himla bra, hade själv lust och ställa mig upp och dansa med dem, hehe. Vill se den igen!! :) jag kom hem lite sent, så är lite hängig just nu. Ikväll ska jag och älsklingen till hans bror som ska fira sin födelsedag. :) Här kommer två bilder på mig innan jag skulle ut igår. :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_196146296.jpg" class="image">


28/3

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit i skolan och höll på och fixa mitt projektarbete, vill bli klar med det! Under rasten gick jag och Ayfer till Farsta Centrum, vi är nästan alltid där. ;) Här bjuder jag på två bilder på mig och henne. :)


Klackar!!

Åh, jag dööör för klackskor. Vet inte hur många jag har och ändå köper jag fler, haha. Helt galet egentligen. Men såg nyss dem här klackarna och som vanligt så dog jag direkt. Men tycker dem var grymt snygga faktiskt. :)

Stan!

Tjena, tjena! :)
Idag hade vi endast 2 lektioner, så jag, Ayfer och Ana käkade  lunch och sen åkte jag och Ayfer in till stan. Vi gick runt lite i butiker och snackade om allt. Skulle reklamera ett par skor från She Store, klacken har gått av lite grann, fast jag använt dem 2 gånger. Kan ni förstå? Endast 2 gånger!! Klart man blir lite irriterad! :( Men, så de ska höra av sig, så jag hoppas på det bästa. Man vill ju inte direkt ha tillbaka dem nu. Men vi får se... 
När jag kom hem drog jag direkt till gymmet och var där ett tag. Det var typ ingen där, haha. Jätteskönt, man tar det i sin takt och dem flesta maskiner är lediga, perfekt! När jag kom hem tog jag en dusch och så käkade jag, sedan åkte jag med mamma och handlade lite saker. Nu är jag hemma och väntar på att min serie ska börja. :)

MONTE CARLOOO!! Vill tbx!

Handen!

Hellu!! ;)
Idag hade vi en lång dag i skolan, med en del redovisningar om EU, det var lite små kul faktiskt. Jag gjorde tydligen väldigt bra ifrån mig och fick ett klart MVG sa läraren, så man blev ju lite glad sådär. :) efteråt hämtade Ayfers kusin Vadde oss från Farsta Centrum, så åkte vi till Handen, Ayfer skulle hämta ut sitt pass så hon kan resa lite framöver, hehe. Sedan gick vi runt lite i centrumet och så åkte vi hem. När jag väl kom hem, hade mamma gjort våfflor. Vi åt inga igår, trots att det var våffeldagen. Men idag åt vi det. Så otroligt GOTT!! Min lilla kusin Magdalena var på besök så vi åt tillsammans ;) men har tänkt och sova nu, ska upp 05.45, jippi säger jag bara, haha. Godnatt! ;)


Helgen!

Hej bloggen! :)
Igår åkte jag iväg och handlade mat med mami, efter det fikade jag med Anni här ute på Värmdö, på Dellan. Man börjar känna att det börjar blir vår!!! :D Äntligen! Vi satt på uteserveringen och snackade om lite allt möjligt och drack våra latten. När jag sedan kom hem fixade jag mig och åkte till älsklingen, vi gick till hans föräldrar och hälsade på lite grann, de tycker inte vi kommer och hälsar på så ofta, haha. Efter att vi varit där gick vi hem till älsklingen och käkade middag och segade framför tv:n, som vanligt, haha. Idag har jag inte gjort så mycket, varit med Stefan, vi gick ut på promenad och njöt utav solen. Jag kom hem för inte så länge sen och tänkte hoppa in i duschen oh bara ta det lugnt. Det är måndag imorn. :( Men jag hoppas jag får en bra start på veckan, hehe.

En bild från i höstas :P

Fredag :)

Idag har jag varit i skolan, ville bara vara ute i solen, hihi. Det är så vackert när solen skiner :) kvällen ska jag tillbringa med min lillebror. Vi ska köpa lite godis och ha filmkväll hemma, hyra ngn bra film och så. Vi kanske hörs senare ikväll! :)


Kista Centrum

Igår höll jag på med mitt projektarbet hela dagen, blev helt knäpp utav det, hehe. Men snart är jag klar med finansinspektionen, jätteskönt. :) Känner att vi höll på med det väldigt länge nu, så vill bara bli klar med det. :) Efter skolan åkte jag och Ayfer in till stan och kikade runt i butiker och njöt utav det fina vädret. Efteråt mötte jag upp Nevena och vi åkte till Kista centrum, skulle köpa en Iphone, känner att jag är lite efter, hehe. Fast jag har haft så mycket runt körningen, så jag tar en sak i taget. Jag köpte en vit. Vi tog en ficka efter att vi köpt mobilen och satt och snackade om lite allt möjligt. Jag kom hem runt 19.30 och då jag satt framför tv:n, sen ringde älsklingen, så vi satt och snackade ett bra tag, hihi.

Jag & Nevena på en juggefest :)

Middag med älsklingen!

Hej mina läsare! :)
Hoppas ni haft en fin dag. :) Själv har jag det, var först i skolan, höll på med mitt projektarbete en hel del idag. Sen fick vi sluta lite tidigare, så jag och Ayfer kikade lite i affärer i Farsta Centrum. Därefter åkte vi in till stan, jag mötte då upp älsklingen, vi båda var hungriga, så vi stack och käkade, det blev thaimat, hehe. Vi båda älskar ju det. :) Kvällen slutade med fika på café Alberts, riktigt mysigt faktiskt. :) Vi satt och pratade om skidresan som vi upplevt, det kommer verkligen vara ett minne för livet! :) Här kommer en bild på oss från idag. :D

Skidresa! :D

Hej bloggen! :)
Min helg har varit helt underbar :) Åkte skidor på Järvsö hela helgen, så kuuuul det var!! :D I fredags kom älsklingen hit och vi käkade middag och sedan kollade vi lite på tv. Vi gick och la oss rätt tidigt, för att vi skulle kunna komma upp på löragen. Vi gick upp 05.00 och åkte iväg, sedan åkte vi skidor båda lördag och söndag. På lördagskvällen grillade vi ute och hade skidbacken som utsikt. det var lite kallt, men det var riktigt mysigt. Igår kväll var vi hemma runt 21.00, helt döda, haha. Gick och la mig direkt, medan jag uidag vaknade med värsta träningvärken, haha. Bilder från resan kommer. :) Däremot köpte jag en liten väska från Glitter, så jag hade den till min skiva, ni ser säkert den på några bilder :)



Fin!

Den här klänningen vill jag ha, den är från Nelly.com. Kan vara riktigt snygg med ett par gladiatorssandaler, en skinn-/jeansjacka och rosa nagellack :) I looove!!!! :D


Bilder från skivan!

 


Talha, Ayfer & jag :)


Jag och tjejerna


Dem vackra :)


Jag och Azaa :)


Jag och älsklingen <3


Anna & jag :)


Jag i Adams snygga peruk.


Studentskiva!!!

Hej mina fina läsare!
Igår hade vår klass studentskiva. Vi hade den på Ett ställe på Södermalm. Kan började med och säga att vi hade skit kul. :) Kvällen började med trerätters middag med familj och vänner. Då pratade några lärare om oss osv. Sen delade vi ut priser, Klassens..., min kompis Ana blev Klassens Sweetheart, medan jag blev Klassens Fashionista. Lite kul faktiskt. Trodde jag skulle bli klassens pratkvarn, men någon annan fick den titeln som tur var, haha. Efter middagen körde vi igång festen och shakade hela kvällen. :) Idag mår man ju dock si sådär. Har ont i mina fötter efter mina klackar, men det är värt det, kvällen blev ju trots allt lyckad!
Imorn drar jag, älsklingen och familjen och åker skidor, en liten skidresa :D Ska nog bli lite kul :)Vi hörs lite senare och bilder från igår kommer när jag fått dem skickade av mina vänner, hehe. :)

14/3

Hej bloggen!! :D

Åh, så taggad jag är inför imorn. Min skiva är då! :) Fan, vad vi ska shaka loss då, haha. Först middag och sedan fest på kvällen. Vila, vila, vila på fredag och sen över helgen drar jag, älsklingen och resten av min familj och åker skidor. Har aldrig åkt skidor i hela mitt liv, så det ska nog bli kul :) Stefan är väldigt taggad, medan jag inte är det. Iaf inte så jättemycket. Föredrar nog en solsemester istället, men det blir till sommaren, haha. :) Men skidor måste man ju testa, man lever ju bara en gång, det kommer nog bli super kul ändå. Man får hoppas på det bästa! :)

 


Naglar

Hellu! :D
Idag var jag med älsklingen ett tag, vi var hos mig. Mötte upp Ana i Slussen runt 13.00 och sedan åkte vi till Kista då vi mötte upp Nevena, vi tre skulle fixa våra naglar. Nevena hade redan snygga, medan jag och Ana ville fixa våra till skivan på torsdag. :) Vi blev iaf hur nöjda som helst, som är huvudsaken. :D Det enda jag undrar är hur jag kommer kunna åka skidor på lördags och söndag nästa vecka, med mina naglar, haha :P Men det ska nog funka. :) Efter att vi fixat våra naglar i typ 3 timmar åkte vi alla hem och nu har jag käkat och sitter och messar med min andra halva :) Ska nog sova snart, ska upp rätt tidigt imorn. :( Hoppas ni haft en fin helg, för det har jag haft! :)



Fredagsmys!

Hej bloggen! :)
I fredags hade vi endast två lektioner och sedan åkte jag hem. När jag väl var hemma, hämtade jag bara mina saker och gick direkt till gymet. Var där en timma och när jag kom hem duschade jag och åkte och handlade med mamma, vi köpte hem lite gott och sedan var jag bara hemma hela kvällen. Vi hade lite myspys hemma, drack vin, käkade jordgubbar, godis, osv. Anna kom över senare undet kvällen, vi har inte setts på jättelänge så vi hade en del och prata om. :)
Igår jobbade jag och sedan kom älsklingen till mig. Jag, han och brorsan åkte en sväng till Nacka och kikade lite, hittade ingenting, haha. Efteråt åkte vi hem till mig och åt middag och hade filmkväll. Ville egentligen åka in till stan och ta en fika, men älsklingen var inte på humör och ta sig till stan, så det blev en filmkväll istället...som vanligt :P





Fika med Ayfer!

Hellu mina läsare! :)
Hoppas allt är bra med er! Idag hade vi endast två lektioner och sedan fick vi sluta. Jag och Ayfer tyckte att det var så otroligt fint väder idag, så vi åkte in till stan och tog en fika, satt där och snackade lite. Efteråt gick vi runt i butiker lite grann, jag hittade tyvärr inget fint, medan Ayfer hittade  lite plagg som var grymt snygga :D Senare på eftermiddagen mötte jag upp älsklingen och vi gick och käkade på Kungshallarna. Gud, så hungrig jag var, visste inte vad jag skulle käka, haha. Stefan tyckte säkert jag var skit jobbig, efter 10 min bestämde jag mig. :P Vi käkade och gick runt lite i stan, sen åkte vi hem. Har precis tittat på min serie och sitter nu och checkar min facebook. :)
Vi hörs imorgon! ;)


4/3-12

Hellu! :)
Igår jobbade jag halva dagen, sedan åkte jag till Stefan. Vi åkte och handlade mat och sen gick vi en sväng till hans föräldrar. Så vi satt där och fikade, senare under kvällen lagade vi tacos och drack rött vin till. Vi hyrde en film som vi såg efter och njöt av kvällen! Så otroligt mysigt :D Idag var jag och Stefan på Heron City och käkade lunch, sen drog vi till Ikea, han behövde handla lite saker till hans lägenhet. Efter det åkte vi till honom igen och satt och chillade. Jag kom hem för ett tag sen, ska strax hoppa in i duschen, hoppas ni får en fin söndagskväll! :D

Jag på Friday´s förra veckan :D

Zara


Kavaj 699:-
Klackar 399:-
Det här köpte jag igår då jag väntade på älsklingen :)

Fika med Saska! :)

Hej bloggen! :)
Igår var jag och brorsan och gymmade. Vi kände oss så duktiga efter att vi hade tränat i 1 och !/2 timma. Men när vi väl kom hem hade pappa köpt kanelbullar, så vi smällde i oss varsin, haha. :) Vi som ville vara lite nyttiga. På eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp Stefan, men medan jag väntade på att han skulle sluta från jobbet kikade jag in på Zara och kom ut med 2 påsar. En vit kavaj och ett par blåa klackar :D Fan, vad lycklig jag var efteråt. Jag som inte skulle köpa ngt utan på kika lite, hehe. Sedan åkte vi till Stefan och lagade en god middag och satt framför tv:n. I natt sov min lilla kusin över och idag lämnade jag henne på fritids, åkte och hämtade ut mitt körkort och träffade Saska i stan sen. :) Vi var och fikade på café Alberts. Har inte träffat henne på otroligt länge, så vi hade en del och prata om. Ikväll får vi gäster! :) Hoppas ni får en fin fredag iaf :D

Funderar på och ha den här klänningen på min skiva :P