Fredag!

Hellu! :)
Igår hade jag ingen bra dag alls. Var så arg och ledsen, man är ju bara en människa och vi alla har känslor. Jag brukar inte skriva när jag är väldigt nere, men så här har jag inte kännt på länge. Som tur har jag en fantastisk familj, en underbar pojkvän och fina vänner! Älsklingen var så söt och köpte en stor påse med godis. Han köpte mycket lakris eftersom han vet vad jag gillar, såå söt. Blev på bättre humör direkt. :P Idag mår jag bättre och tröstar mig med att det är fredag. Ska nog dra till Nacka nu och sen till älsklingen, vi får se vad kvällen har att bjuda på. :)


29/8-12

Hej, hej! :) 
Igår gjorde jag inte så mycket, var bara hemma, men sen på eftermiddagen mötte jag upp älsklingen i stan. Vi käkade middag (thai som vanligt :P) och fikade efteråt. Ville ta en bild då vi satt på fiket och då upptäckte vi att vi båda var klädda i grått, lite kul faktiskt. :) Yepp, men nu ska jag in till stan och möta upp Nevena, hon har kommit hem från Serbien. Men vi hörs lite senare under dagen! 
 
 

Fika med Ayfer

Hej, hej! :)
Idag började dem renovera vårt badrum, lite jobbigt, men sen kommer vi ha det riktigt fint. Allt kommer vara nytt och så. ;) Jag vaknade på morgonen och sen fixade jag mig och mötte upp bästisen i stan. Vi tog en fika på cafe Alberts och gick runt i stan. Jag hittade tyvärr inget kul, men beställde ett par jeans från Nelly, så de lär komma nu under veckan. :)


Lyckad kväll!

Kan börja med och säga att lördagskvällen blev lyckad! Shit, vad kuuul vi hade. Vi dansade hela kvällen och jag vaknade med att jag hade ont i benen imorse, haha. Vi mötte upp lite vänner, bl.a hade Linda med sig några kompisar, så vi hade skit kul! :) En kväll jag verkligen kommer att minnas.
Idag åkte jag och kikade på badrum, eftersom de ska renovera vårt. Efter det var jag hos älsklingen, vi kollade på en film och tog det lugnt, riktigt skönt, eftersom det blev en galen kväll. Här kommer två bilder från igår, lägger väl upp fler senare under veckan. Men nu tänkte jag sova, god natt! 
 
 
 
 
 

Nu kööör vi!

Ikväll blir det utgång med Jasmina! :) Fan, vad kul vi ska ha!! Jag kör på min svarta klänning med öppen rygg och mina blå klackar! ;) Här är min svarta klänning.


Jag och Ceca

Hittade en gammal bild på mig och en serbisk artist, Ceca. Jag har alltid tyckt om henne, sen jag var liten. Här är en bild på mig och henne 2006 tror jag att det var. Ser helt konstig ut, haha.


Freeeedag!

Tjena!
Igår kväll åkte jag in till stan, Jasmina is here!!! Så vi stack till stan och där mötte vi upp en till tjejkompis Alexandra, så det blev fika, old memories. Var hemma typ halv tolv, haha. Ja, idag har jag inte gjort så mycket! STÄDAT,usch! Men jag tröstar mig med att Jasmina kommer på fika hos mig snart och ikväll kommer älsklingen, så vi lär kolla på någon film och ta det lugnt ikväll. Imorn ska  vi ut!! Minns inte när jag var ute och shakade sist, haha, så jag är fett taggad!! Nej, nu måste jag fortsätta med min tråkiga städning. Ni får ha det så bra, så hörs vi! Puss
 
Jag och Stefan. Bilden till vänster är på Gröna Lund och bilden till höger i Cypern! <3
 

Svart!

Den här klänningen är så snygg! Men jag undrar vart man ska ha den, det är det, hehe. Känner att den inte är så mycket för fest eller det är nog för att jag alltid vill snygg, men jag bär alltid liknande klänningar, hehe. Jag vågar aldrig på mig något annorlunda. Självklart kan man sticka ut lite, men jag vet inte om man vill sticka ut så mycket. Men jag tycker i alla fall att den här klänningen var riktigt snygg! Kanske borde satsa på den ändå eller? 
 

Victoria´s Secret

Hellu! 
Igår hade jag och Ayfer jättettrevligt! Fan, det känns konstigt att vi inte ses så ofta längre. Från att ha gått i samma klass i 3 år och setts varje dag, tills o ses 1 gång i veckan. Känns som att vi hade så mycket och prata om igår, hehe. Men det var i alla fall en super trevlig kväll! Hon hade med sig en present till mig. Victoria´s secret parfym och bodylotion, så himla snällt! Blev riktigt glad! :) 
 

Middag!

Hellu!
Snart ska jag börja laga mat, bästisen kommer kl.17.00 så känner att jag vill ha allt klart då, så vi kan hugga i direkt. :) Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit och handlat mat som ska lagas och lite snacks som vi ska ha sen. ;) Yes, men vi hörs antingen ikväll eller imorn!


Skickar en hälsning!!

Hatar du mig? Ta en nummerlapp, ställ dig i kön och vänta tills jag bryr mig! ;)

21/8-12

Hej, hej! :) 
Usch, vilket tråkigt väder det är ute. Man blir ju helt deprimerad, haha. Nu vill jag bort till något varmt land och bara chilla vid stranden med en drink i handen, åhh.. tänker tillbaka till Cypern nu, hehe. Men man bor i Sverige, så det är tyvärr sånt väder vi har här, det är ju typ sommar en dag och höst en annan dag, haha. :P 
Idag gick jag upp rätt tidigt eftersom jag hade lite saker och göra, då tycker jag om och fixa allting snabbt så att jag har dagen ledig sen. Så nu kom jag hem käkade lite, ska städa nu och sen iväg och träffa älsklingen. 
 
Imorn kommer min bästis på middag hos mig. Tänkte laga något gott och dricka Rosé vin till det...mmm! Ska nog laga pasta och någon god sås. Jag älskar verkligen pasta, det är det bästa som finns!! Här bjuder jag på en bild på mig och bästisen på studentdagen. :) Puss 

Kill me!!

Haha, ni kanske har märkt att jag ofta skriver "Kill me" som rubrik då jag verkligen tycker något är snyggt!! Men jag är sån, jag vet inte. :P Jag såg dem här klackarna igår och jag dooog direkt. Har kikat på hemsidan där dem finns, men jag undrar om den är seriös, känner inte för och skicka iväg pengar till ett företag som jag inte känner är seriöst. Men jag döööör så snygga klackarna är!! :)


20/8-12

Hellu bloggen! 
Hoppas ni läsare haft en bra helg. Själv har jag haft det jättebra, förutom min huvudvärk, usch. Igår var jag med älsklingen nästan hela dagen. Vi var lite hos honom och sedan var vi och käkade pasta. Han har köpt med sig massor med choklad till mig från Serbien, jag verkligen älskar godis och choklad!! 
 
Över helgen kommer Jasmina upp till Stockholm, har inte sett den bruden sen jag tog studenten, så det är tags att hon kommer hit! :) Har saknat henne, så vi ska ha så kul i helgen. Vi är ju galna, har redan planerat vad vi ska hitta på fredag och lördag, haha. Nej, nu måste jag käka frukost och börja fixa mig, tänkte och iväg till Nacka och sen sticka till gymmet. Puss på er! 

Jasse och jag! Galen kväll blev det, hehe :)
 

Söndag!

Hellu!
Hoppas allt är bra med er läsare? Själv mår jag bra. Men igår hade jag jätteont i huvudet, hatar och ha huvudvärk, så jag hittade inte på något kul. Älsklingen kom hem från Serbien igår kväll, så idag ska vi ses!! Har saknat honom såå mycket! Nu blir det frukost i alla fall. Här kommer en bild från i fredags, det bästa jag verkligen vet är godis och en bra tidning!


Min nya kärlek!! :D


16/8-12

Hellu! :) 
Jag vet att jag är riktigt dålig på och uppdatera min blogg, men jag känner inte för och skriva helt enkelt.Tycker tyvärr inte att det är lika kul längre, sen har jag velat umgås med mina vänner och bara ta hand om mig själv. :) I måndags var jag med Ayfer, vi satt lite hos henne och snackade lite skit, sen gick vi ut i solen lite grann, riktigt skönt! Man ska passa på och vara ute då det är soligt, eftersom man inte vet när solen kommer tillbaka nästa gång, hehe. 
Igår var jag och tränade, känner att det börjar gå bra nu. Men det enda jag måste ändra lite på är mina matvanor, jag äter för mycket onyttigt. Godis kan jag tyvärr aldrig säga nej till. På kvällen träffade jag Saska i stan, vi har ju inte setts sen hon tog studenten, så det var ett tag. Vi stack till Vapiano och käkade pasta, älskar deras pasta!! Efter det tog vi varsin drink på Sky Bar, riktigt trevlig kväll! :) Nej, men nu ska jag käka frukost, får se vad jag hittar på idag. 
En bild på mig från Cypern! 
Take me back!!!
 

Dagens outfit!

Det är nog bara jag som tycker att det är kallt. :P jag fryser typ hela tiden, fast det är nog för att jag varit i varma länder där det är 35-40 grader varmt. Men det här hade jag på mig då vi var och fikade i Grisslinge idag. :) Nu blir det filmkväll med brorsan, puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_5026b114e087c30281000081.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_5026b114ddf2b35326000013.jpg" class="image">


Höst

Dem här tröjorna kommer jag använda en del i höst. Mysiga pch snygga! Den marinblåa ser tyvärr svart ut på bilden, men, men...


Min nya klänning!

Hellu! :) 
Har beställt en ny klänning från Nelly, så den kom nu under veckan, blev så glad, hehe. Idag har jag inte gjort så mycket, varit på gymmet lite grann. Känner mig så himla duktig nu när jag börjat köra lite oftare, man måste ju träna för och må bra. Efter det åkte jag till Nacka forum där jag köpte en turkos tröja till hösten och nu ska jag laga mat med mamma eftersom mina kusiner kommer från Serbien idag. Ska visa tröjan jag köpte idag och en marinblå tröja som jag köpte då jag var och fikade/shoppade med Ayfer i tisdags, men det tar vi imorn. Här kommer min svarta klänning, ryggen är öppen, skit snygg! Men nu måste jag laga mat, puss! 
 

Handväska med nitar!

Grymt snygg väska från Zara, love It!! :) Den här väskan kan vara skit snygg till hösten. Fast, jag älskar nog mer den andra bruna som dem har. Den är rätt vanlig och riktigt snygg!! Men den här med nitar kan vara riktigt häftig. Vill ha någon utav väskorna iaf! Får väl se vilken jag köper och om jag gör det, hehe. Men just nu älskar jag den bruna mer, fast den med nitar kan vara skit häftig, åhhh, hatar när jag inte kan bestämma mig. :( Får väl tänka lite mer, hehe. Här kommer iaf en bild på den svarta väskan med nitar.
 

6/8-12

Hellu! :) 
Är ledsen för lite dålig uppdatering. Men har haft lite saker för mig, kom hem förra måndagen och så har jag tvättat, städat lite, träffat vänner och nu åkte min pojkvän till Serbien. Har ju blivit så van med honom, så det känns lite konstigt nu när han har åkt. Men som tur ska han inte vara borta så länge, hehe. 
Tänkte dra till gymmet snart, har bestämt mig för och börja träna lite oftare nu, hehe. Brukar vara duktig i början, men sen blir jag lat igen. Men nu ska jag ta igen det och börja träna! Jag är ju redan snygg, men man kan ju alltid blir snyggare, haha. Jag skojade bara lite, men tycker att man ska vara stolt över sig själv helt enkelt. Det är många människor som mår dåligt och försöker trycka ner varandra, så såna kan vi ju bara skita i och gå vidare helt enkelt!! :D Ha en så underbar dag! 
 

Min födelsedag! :)

Ni kanske undrar vad jag fick utav min älskling i födelsedagspresent?! Sen jag var liten har jag velat se Jennifer Lopez live, men hon har inte haft konserter i Stockholm så ofta, så nu när jag såg att hon skulle komma visste älsklingen att jag ville gå, så han köpte två biljetter till konserten och Madonnas senaste parfym. Tror ni inte jag blev helt överlycklig?! :) Så i november månad ska vi se henne i Globen, längtaaar! :) Madonnas parfym har jag velat köpa och den doften hade jag med mig till Cypern, så kommer ha minnen därifrån. Här kommer några bilder från min födelsedag på Cypern. ;) På restaurangbesöket, hehe!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_501951a4ddf2b3595c000043.jpg" class="image">


Tillbaka från Cypern!

Hej bloggen! 
Nu är jag tillbaka från Cypern. Kan börja med och säga att jag och älsklingen hade det helt UNDERBART! Den här resan kommer jag alltid och minnas! Vi solade och badade varje dag vid vår strand och var på en annan känd strand, Nissi Beach heter den. Stranden där är helt underbar, vattnet är helt kristallklart och du ser allt i vattnet, helt underbart! Vi besökte Nissi beach två gånger, och en utav gångerna där så hade dem skumparty. Det var riktigt kul, har tidigare aldrig varit på något sånt. Så jag och älsklingen köpte drinkar och dansade i skummet, hehe. 
 
En kväll efter att vi varit och käkat middag, var vi på Salsa show på ett ställe, medan vi tog en varsin drink. Det var riktigt mysigt! Vi besökte också deras Water World. Det är en känd vattenpark där, med otroligt många vattenrutschbanor. Jag och älsklingen var som barn där, haha. Vi åkte allt där och var helt döda då vi kom hem. Men det var så otroligt kul och jag ångrar inte att vi åkte dit. :) 
 
På min födelsedag den 27:e juli, började vi dagen med en båttur. Båten hette CPT Marko. Då fick vi se en fin grotta, Piratgrottan, ett annat ställe som man kan åka istället för Ayia Napa. Den heter Fig Tree Bay och verkade vara ett lite lugnare ställe än Ayia Napa. Eftersom Ayia Napa är känt för att vara ett partyställe. Efter det snorklade vi på Konnos Bay- Blue Lagoon. Det var det bästa tycker jag, eftersom jag älskar och snorkla. Vi kunde se fiskar i havet och det var väldigt djupt, runt 5-7 m, men det var helt underbart!! Vattnet var helt blått! Vi såg också Famagustas Ghost Town, ett ställe där ingen bor längre, det är helt tomt, alla byggnader där är också helt tomma. Efter turen som varade från 11.15-15-45 var vi helt döda och sov lite på hotellet. På kvällen var vi och åt middag på en fin restaurang med lite live musik. Riktigt mysigt och verkligen min bästa födelsedag. :) 
Då vi var på Water World och båtturen tog vi inte med oss våra mobiler som vi kunde fota lite, eftersom vi inte var vid dem och tyckte det var säkrast så, så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder från dem två dagarna. Det kommer jag och älsklingen bara kunna minnas. 
 
Sist men inte minst provade vi på fiskmassage. Det kittlades väldigt mycket i början, men sedan efter ett tag blev det skönt. Kan säga att fötterna var jättelena efteråt och att det är bättre än pedikyr, hehe. Annars, har vi solat och badat varje dag och partat en del. Men den här resan kommer jag alltid o minnas!! :D Om man har möjlighet ska man åka och besöka den här staden, Ayia Napa! Här kommer lite bilder, men då jag gör inlägg kommer jag visa lite fler, eftersom jag har sååå mycket bilder, hehe. :P