Vårdag med älsklingen! :D

Hej, hej! :)
Idag så har jag haft en helt underbar dag med min älskling. Vi träffades 12.30 och sedan åkte vi till vattenmuseet på Djurgården. Åh, vad fint det var. Jag tror jag sist var där när jag var 8 lr 9 år, hehe. Men det var så fiiint! Efter att vi varit där gick vi runt och promenerade vid Djurgården och så såg vi ett till museeum och Stefan ville verkligen dit. Jag kände inte riktigt för det, men klart jag ställer upp. När vi kom in dit var det uppstoppade djur. Boorig tyckte jag, men alla vi är ju olika, hehe. Efteråt fikade vi på Djurgården och satt vid vattnet och njöt av solen. Det var så vackert! Sen promenerade vi från Djurgården till Gamla stan, när vi såg hur fint det var vid Gamla stan, satte vi oss vid en bar med utsikt över vattnet och drack ett glas Rose vin/ öl. Jag var hemma 19.30. Efter en heldag i solen och långa promenader med mitt hjärta var jag helt död, hehe. Jag kommer alltid minnas den här dagen, mycket skratt på en vacker vårdag! :D


Dagens outfit!


Lördag! :)

Igår var jag på jobbet och efter det plockade mina föräldrar upp mig så åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite. När vi varit och shoppat åkte vi och käkade på Vapiano på Kungsbron, så mysigt vi hade. Jag var så otroligt hungrig att jag tyckte det smakade extra gott. :) När vi var hemma 21.00 fixade jag mig och sen mötte jag upp Anna. Vi åkte till Avenyn och klubbade med Dimitri, så det blev en dag med full rulle, hehe. Här är lite bilder från igår. :)


Fredag! :)

Shit, vad kul vi hade igår. Vi sjöng i centrum när vi hade mösspåtagningen. Sen efter att vi sjungit och tagit på oss våra studentmössor så tänkte vi att det faktiskt är snart vi springer ut och verkligen tar studenten! :) Efter allt sjungande åkte jag och min bästis Ayfer till Fridays i Kungsan och drack vin och njöt av den fina vårsolen! :) Här är lite bilder från igår! :) Både med klassen och mina vänner! :)


Mösspåtagning! :)

Hej bloggen! :) Vaknade nyss och sitter och dricker kaffe just nu. :) vilken tur vi har med vädret idag, för att jag ska ha mösspåtagning idag! :) Åh, det börjar närma sig, snart tar jag stuuudenten!! :) Längtaaaar!
Jag hade kul på skivan som jag var på, här är två bilder från kvällen. :) Den första är med Dimitri och den andra är med Nemanja som hade skivan. :)


Nemanjas skiva!

Hellu! :)
Just nu sitter jag med mami på balkongen och dricker te. Åh, vilket skönt väder! :) snart ska jag börja fixa mig, för att ikväll är det Nemanjas skiva. Ska dit med Dimitri, så vi lär väl shaka en del, hihi! Kul ska det bli. :D här kommer två bilder från i fredags då jag var ute. Första bilden är det jag och älsklingen och på den andra jag och Nevena. :)


Måndag!

Åh, jag längtar tillbaka till i lördags, det var så kul! Fan, vad vi dansade, hehe. Här kommer två till bilder från Avenyn, vi blev fotade där också. :D


Redovisningar

Hellu! :)
Idag har vi haft redivisningar hela dagen. Jag redovisade om Finansinspektionen och det gick väl helt okej. :) Nu är allt överstökat när det gäller projektarbetet. :) det är inte långt kvar till studenten, så himla skööönt! :D här är en bild på mig och Ayfer från redivisningen idag. :D


Feeest! :D

Hej bloggen! :) 
Igår var jag och jobbade, sen när jag kom hem gjorde jag inget speciellt. På kvällen rimgde Jasmina helt plötsligt och berättade att hon hade kommit upp till Stockholm, hur kul kändes inte det? :) Så vi stack ut till klubben där Dimitri jobbar Avenyn. Vi hade en gryyyym kväll verkligen. Fan, vad snygga vi var! Många blickar, haha! :D Så klart vi alltid är vackrast. :D Vi shakade hela kvällen. Här kommer bilder från igår kväll. :D


Fest

Tjena bloggen! :)
Kan börja med och säga att festen igår var grymt. Stefans kompis Andrija var Dj och man kunde verkligen inte sluta dansa, hehe. Så idag när jag skulle upp och jobba ville jag bara soooova! Har endast sovit 4 tim i natt. :( men det är det värt tycker jag. Det blev en lyckad kväll. :) idag har jag jobbat och ikväll får jag se vad som händer. :) Här kommer lite bilder på mig och Nevena. Fotografen Boko lär lägga upp bilder från festen på fb, så jag kan ju sno vissa och bjuda på dem här senare. Nu får ni nöja er med dem här. :) Puss


Fredag!

Hej, hej! :)
Hoppas allt är bra med er läsare! Mitt inlägg igår blev lite konstigt. Jag la upp bilder på en klänning och allt på mobilen följde med, haha. Inte snyggt, men, men. Just nu är jag i skolan och idag slutar jag 16.00. Känner att neeej, inte på en fredag. :( Ikväll blir det feeest, älsklingens kompis är Dj så han ska spela ikväll på en fest. Det lär bli kul. :) Men jag ska upp och jobba imorn, fast jag känner att det ändå är helg nu, man måste hitta på ngt kul då. :) Här kommer en bild på mig och min kärlek! :)


Klänning!

Den här klänningen är otroligt snygg. Den är väldigt tajt och har öppen rygg. Som ni kanske har märkt älskar jag klänningar med öppen rygg, så otroligt snyggt!! Den här kan vra riktigt snygg på och den är inte så dyr heller. Perfekt till vår och sommar. :)


Omg!

Ja, det är en sak jag inte fattar, hur folk orkar lägga ner tid på och kommentera så mycket onödigt egentligen. Jag bloggar för att jag tkr att det är kul och inte för någon annans skull. Jag brukar oftast skriva om mina helger eller då jag hittar på något eller känner att jag bara vill skriva av mig. Men vissa männsikor tkr tydligen att det är så himla roligt och sitta och kommentera saker, omg! haha. Jag förstår inte hur ni orkar lägga ner tid på och försöka sänka folk för att må bättre? Herregud! Men fortsätt skriv saker, det är fine för mig... jag tar ingen skit, utan jag tänkte bara svara på era hatare som tydligen läser min blogg och sitter och kommenterar! Puss & kram på er! :D haha!

Bio

Hellu! :)
Igår var jag och älsklingen på bio i Heron City, vi såg American Pie, haha. Den var lite rolig faktiskt. Efter att vi varit på bio åkte vi hem till Stefan och kollade på en till film och drack vin. :) Idag är det påsk för oss Ortodoxa. :) Så glad påsk på er alla som firar! :) Här kommer min outfit från igår.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_198511322.jpg" class="image">


Lördag! :)

Hellu! :)
Hoppas allt är bra med er läsare. I torsdags var jag hos min pojkvän, han gjorde en god middag, pasta och en supergod sås. Efter att vi käkat var vi hos hans bror och hälsade på. När vi kom hem till älsklingen satt vi och kollade på tv och åt lite smått och gott. :) Igår var jag och käkade lunch med Stefan på Karolinska sjukhuset. Riktigt mysigt. Vi har aldrig käkat lunch tillsammans så på en vardag. :) Sen var det också första gången som jag var och hälsade på honom på jobbet. :) Efter det var jag och fika med brorsan och pappa i stan. På kvällen gjorde jag inget speciellt, hade filmkväll med brorsan. :) Idag har jag jobbat, kom hem för ett tag sen, ska fixa mig lite och sen tänkte jag åka till älsklingen, vi lär åka till Heron City och gå på bio. :D Ha en fin kväll!

Den här bilden vet jag inte varför jag tycker att den är så fin. :P 
Men jag bjuder på den idag. Har inte tagit några nya tyvärr. ;) 


Fina!


By Asos!

Tycker att dem här ballerina skorna var så otroligt söta, to cute verkligen!! :)

 


Dresses!





Dem här två klänningarna är skit snygga till sommaren tycker jag. :) Den vita kan man ha som studentklänning, för er som tar studenten i år. :) Idag fick jag min vita jacka med kedjor som jag beställde förra veckan. Det tog lite tid, pga att de har varit en del röda dagar, men så kom den idag. Åh, den är såååå fin! :D I love!

 



10/4-12

Hellu! :)
Gårdagen tillbringade jag med älsklingen. Vi var hos mig och käkade tacos, sen var vi ute på promenad och efteråt kollade vi på en film. Senare på kvällen kom min kusin Emilia. Hon sov över hos mig i natt. Vi käkade en mysig frukost och kollade på en barnfilm nyss, hihi. Nu tänkte vi hitta på ngt innan jag ska iväg till jobbet. :)


Åhh...

Åhh, titta vad pappa kom hem med till mig från Serbien!! Docknär det bara det jag sitter och äter nu, hehe. Han tog med allt som jag och brorsan älskar. Min favorit tidning också! :) Kan det bli bättre? Tror inte det ;) Snart ska jag börja fixa mig innan jag drar till stan med Anna. :)


Juggefest!

Hej bloggen! :) 
Kan börja med och säga att det blev en lyckad fest, hehe. Jag åkte till min pojkvän där jag fixade mig och efter det kom Stefans kompisar, så vi satt där och drog sedan till Västberga där festen ägde rum. När vi kom dit mötte jag upp min kompis Nevena och några tejekompisar till henne, Marko och Markos kusin. Så började festen, shit vad vi dansade, haha. Men därför har man så jäkla ont i fötterna idag. :( Men, men... Om man vill vara fin, får man lida pin. ;) 
Imorse kom pappa hem från Serbien, han har varit borta i 2 veckor nu, på en liten semester. Så han hade med sig mycket smått och gott, hihi. Ikväll ska jag träffa Anna, vi lär åka in till stan och ta en fika. Vi hörs lite senare!








Min outfit från igår, dock syns inte mina blåa klackar! :( :P


Nacka Forum!

Hej, hej! :)
Hoppas ni hade en fin fredagskväll, för det hade jag. Mina kusiner och mina mostrar var först på besök, efter det satt jag och mamma framför tv:n och drack vin & käkade lite smått och gott! Super mysigt. Kände bara för att vara hemma. Nu kom jag precis hem från Nacka forum, dåhag kom hem med ett par vita converse. :) I love them!! Nu måste jag fixa lite grejer innan jag drar till mitt hjärta där vi ska fixa oss, för att ikväll blir det juggefest!! :) Här kommer lite bilder, märkte att mina converse ser väldigt stora ut, trots att det är stl. 37, hehe.


Myskväll!

Ikväll kände jag bara för och vara hemma med mami. Så nu dricker vi vin och äter lite smått och gott och kollar på tv, så mysigt!! :)


6/4-12

Hej bloggen! :)
Igår var jag och älsklingen och käkade på Vapiano på Kungsbron. Åh, så gooood mat dem har. Käkade pasta Carbonara och mitt hjärta åt ngn pasta som dem hade, hehe. :) Det var super mysigt, vi satt och åt och pratade om hur veckan hade varit och så. ;) Sen kom vi hem till mig och drack lite vin med min mamma och så kollade vi på tv. :) 
Imorse gick jag och mitt hjärta upp och sen käkade vi frukost på Delselius Konditori här i Gustavsberg. Stefan tyckte det var otroligt gott. Vi åt en varsin baguette och drack latte/te till. Efter det åt jag en god winerbröd med frukt, sååå otroligt gott, medan Stefan tog en sockerkringla, hehe. Vilken snöstorm det var, helt sjukt! Men det var så mysigt medan vi satt på cafét och åt lite gott och kikade ut där det var kallt, medan det var så varmt på cafét. Sedan åkte Stefan hem och jag åkte och handlade mat med mami och brorsan. Tänkte dra till gymmet lite grann nu., vi hörs lite senare! :)

Min outfit!


5/4-12

Hej bloggen! :) 
Igår var jag i skolan och blev då klar med mitt projektarbete, jätteskönt tänkte jag. :) Det har varit både intressant och lite jobbigt och hålla på med projektet. Men nu blev jag då äntligen klar! Nät jag kom hem åkte jag, brorsan och mamma till Donken, där käkade vi lite snabbt och åkte sedan till min mormor som fyllde år. Där firade vi henne med lite tårta. 
Idag behövde jag inte gå på mina två första lektioner, många skulle hålla på med sina projekt, men jag blev klar igår, så vi som var klara behövde inte komma på dessa lektioner, skööönt!! Så nu har jag påsklov, hehe! Så runt halv ett var jag på gymmet och sen kom jag hem städade lite, sov lite grann och så satt jag på balkongen. Riktigt skönt, man börjar känna att det är våååår! :) Ikväll ska jag möta upp älskling i stan, vi ska gå ut och äta tänkte vi. Mysigt ska det bli! :) Ska ta en bild på min outfit, så ni får se hur jag kommer se ut. Har blivit riktigt dålig på det. Sist var det när jag var på Dirty Dancing. :P 




Helgen!

Hellu! :)
Är ledsen att jag ibland inte hinner blogga, har en viss person som klagar på det, hehe. I fredags var vi hos min pojkväns bror, vi firade honom. Det var super trevligt, vi käkade pizza och pratade om lite allt möjligt. Men jag och Stefan kunde inte vara kvar så länge pga att jag skulle upp 05.45 dagen efter. Skulle ha Högskoleprov hela dagen på lördag, så jag var hemma runt 00.15.
På lördagen så hade jag Högskoleprov hela dagen, var helt död efteråt, hehe. SÅ jag åkte till älsklingen där vi fixade oss och sedan mötte vi upp hans två vänner Bonelli och Boko, så åkte vi till Heron City. Först tog vi en fika och därefter bowlade vi. Fan, vad kul det var. Har inte bowlat på skit länge. :P Men som vanligt så kom jag sist, haha. Men, men... Efter att vi varit på Heron, åkte vi hem till älsklingen och så spelade grabbarna sällskapsspel, själv var jag helt död efter Högskoleprovet och allt, men medan de spelade satt jag och kollade på kläder via nätet. I söndags var jag och firade min lilla kusin Nemanja som fyllde 3 år, så otroligt söt han är. :) Han var dock inte så glad, inte van vid uppmärksamhet hela tiden. Alla ville ta kort och pussa på honom, jag var en av dem. :) Fick även träffa mina andra små kusiner. När jag kom hem kikade jag lite på kläder och hittade en super snygg jacka som jag klickade hem direkt. Den är vit med guldiga dragkedjor, kan vara riktigt snyggt till blåa eller svarta byxor. :) Här är den.