Stan!

Hej, hej! :)
Idag var jag i stan med brorsan. Vi var och fikade på café Alberts och sen gick vi runt i butiker. Jag hittade inget fint tyvärr, men vill åka och handla någon dag faktiskt. Shopping!! :D Efteråt mötte vi upp Stefan och åkte till mig. Vi käkade och sen ville Stefan att vi skulle ta en sväg på vägarna, han ville se om jag verkligen var värd mitt körkort, haha! Men jag blev mycket väl godkänd sa han, så det var ju bra :D Kan verkligen inte förstå att jag är klar med den biten nu, men, men. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, för att imorn ska jag jobba, vi hörs när jag kommer hem! Godnatt! :)

Körkooooort!!! :D

Hej bloggen! :)
Jag tog mitt KÖRKORT idag!! :D Är så otroligt lycklig. När jag kom hem hade mamma fixat lite middag och så satt vi och åt hela familjen och drack champange till maten. Pappa var så gullig och köpte röda rosor till mig. :) Brorsan var glad och sa att jag kunde köra honom till Heron City varje dag och att jag var hans personliga chaufför nu, haha! :) Men nu ska jag fortsätta sitta med föräldrarna ett tag. ;)






Chanel

Två snygga Chanel väskor. Tycker att det kan vara riktigt snygga till våren faktiskt. Den svarta kan man kombinera allt med, medan den turkosa kan vara otroligt snygg när solen äntligen är här och våren börjar komma. Färgen tycker jag var jättesnygg! 

Heron City!

Hellu! :)
Igår var jag och älsklingen hos mig ett tag till efter fikan, sedan åkte vi till honom. Där käkade vi och hämtade upp Andrija, därefter åkte vi till Heron City och gick på bio. Efteråt fikade vi och sedan åkte jag hem. :) Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och kört med farsan och så. Får se hur kvällen utvecklas, det är ju trots allt SPORTLOV NU! :D

Friday´s!

Hellu mina läsare! :)
Hoppas allt är bra med er. :) Igår var jag i skolan och på kvällen var jag och älsklingen och käkade på Fridays på Östermalm. Vi var jättehungriga så maten smakade extra gott. :) Vi var hemma runt 00.30. Idag var jag ledig från jobbet, så otroligt skööönt! :D Så jag och älsklingen var och käkade på ett konditri Delselius. Jättemysigt var det! Ikväll vet jag inte riktigt vad jags ka hitta på, sitter just nu med älsklingen, men jag får se vad som händer ikväll. :)

Grattis! :)


Grattis till dem båda :) Blev väldigt glad för deras skull när jag hörde att de fått en liten flicka, så gulligt! :)


I want!!!


Klänningar!


Till stan!

Yes, yes, nu ska jag snart fixa mig och sedan dra till stan ;) Ska möta upp älsklingen för en fika :) Hade bara en lektion idag, så sköööönt!! :D Kändes som att jag var ledig, sen var moster på besök. Men nu ska ja iväg oh fixa mig :)

Lördag! :)

Hejsan, svejsan! :P
Hoppas ni hade en fin fredagskväll, själv var jag hos älsklingen, vi käkade pizza och drack vin. Sen kollade vi lite på tv, inte för att et fanns ngt spännande, men, men. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska strax börja fixa mig innan jag ska in till stan och fika med tjejerna. ;) Ana, Nevena och Milena, hihi! :) Vi hörs! :)

Lancôme Hypnôse

Glömde ju visa vilken present jag fick av älsklingen på Alla hjärtans dag :) Jag fick den här parfym, älskar den verkligen. :) Jag har haft den förut, men när den tog slut sa jag att jag skulle köpa en ny, men det har aldrig blivit av, så nu fick jag den. :) Min favorit, jag dööör :P Lady Million är också en av mina favoriter. :)


16/2-12

Hellu! :)
Jag åkte till skolan i onödan. :( Vi hade inga lektioner, läraren var typ sjuk eller ngt. Förstår inte varför man inte meddelar sina elever då? men skit samma, käkade lunch och gick runt lite i Farsta centrum med mina vänner, sen åkte vi hem. Så nu sitter jag lite vid datorn, ska möta upp pappa i centrum snart så vi kan åka och handla lite. ;) Får se vad jag hittar på senare idag ;)

15/2-11

Hej bloggen! :)
Kan börja med och säga att min dag var helt underbar igår :) Jag och älsklingen började med middag, vi lagade lite potatis och kött som blev otroligt gott. Vi var ju så hungriga och då brukar maten smaka ännu bättre. Sen åt vi den goda efterrätten och bara tog det lugnt :) Jag fick en parfym av honom, väldigt gulligt. Lancome Hypnose,  har haft den parfymen förut, men älskar verkligen den. :) Idag så var jag i skolan och nu har jag sovit lite grann. Tänkte dra till gymmet, känner att jag måste träna :D Vi hörs senare ikväll :)

En bild på den goda efterrätten

Alla hjärtans dag present

Åh, den här presenten skulle vara perfekt till era flickvänner. :) Det är från The Body Shop och är en klar present som ni bara kan ge bort. Det lukar choklad och jag lovar att ni män inte kommer kunna hålla händerna i styr när era flickvänner går runt och luktar choklad, hihi. :)






Happy Valentines Day!

Hej, hej! :)
Det är ju Alla hjärtans dag idag. Så mysigt, hjärtan överallt, haha. Skolan bjuder på godis och jag och Ayfer går och tar från varje person som bjuder. Vi säger att vi inte fått ngn godis, så de måste självklart bjuda oss då.Igår var jag hos Ana efter skolan, drack kaffe och så skulle vi fixa en sak tills idag. ;) Har projektarbete just nu, sen måste jag till Farsta Centrum, är lite sen med presenten till älsklingen. Men det lär fixa sig. Ikväll ska jag och älsklingen ha middag hos honom och fira lite smått, hihi. Kan ju inte vara kvar så länge pga att det är skola imorn. :( Men ha en fin Alla hjärtans dag mina läsare! :)



Necessär


Igår medan jag väntade på pendeln för och åka till älsklingen, så gick jag runt i lite butiker också, då hittade jag bl.a den här necessären. Tycket färgen var väldigt fin, den fanns också i svart, men jag tycte att det skulle bli lite snyggare me en liten färgglad :D Den är liten och får plats med lite smink som jag nu alltid kan ha i väskan och ta fram när jag vill fixa till mig, hihi.

En toppen helg!

Hej bloggen! :)
Visst är det fint väder ute ? :) Jag blev helt överlycklig imorse när jag vaknade och såg att det var soligt ute :D det blir så vackert och man blir på ännu bättre humör. I fredags efter skolan var Ayfer hos mig, vi fikade, käkade middag och snackade lite skit, haha. Vi hade det trevligt iaf ;) Mot kvällen så kom älsklingen hit, vi satt bara och kollade på tv lite och så. I lördags jobbade jag och sedan åkte jag till älsklingen då vi fixade oss och åkte iväg till Heron City. Där åt vi thai mat, så otroligt gott! :D Jag var ju då skit hungrig, så maten smakade ännu bättre. Därefter såg vi filmen "En gång i Phuket", den var rolig, men jag hade lite högre förväntningar på den. Men den var bra ;) Idag har jag inte gjort så mycket, lär nog plugga lite till mina två prov som jag har nästa vecka ;)

Onsdag!

Hej, hej! :)
Hoppas allt är bra med er :) Har precis käkat lunch, det blev pasta carbonara, inte den bästa jag käkat, men, men...man ska nog inte vara så kräsen när det gäller mat, haha. Jag ska nog börja plugga lite smått till rättskunskapen snart, vi har en lektion då v i får välja bland lite ämnen, så jag tänkte passa på och plugga lite till provet. :) Efter skolan ska jag möta upp älsklingen, vi lär nog ta en fika i stan och snacka lite :D
Ha en fin dag! :)


Skit fin klänning!


7/2-12

Hej, hej! :)
Idag har jag varit i skolan, vi hade några lektioner och sen åkte jag hem, för att vi fick sluta lite tidigare. Glad blev man, hehe. Så jag kom hem, sov lite grann och nu tänkte jag sätta mig och plugga lite innan jag ska iväg och fika med Linda och snacka lite skit, haha.

Fika!

Hellu! :)
Hoppas ni haft en fin helg mina läsare, själv har min varit helt nderbar :) Idag är det söndag och imorn är det skola igen :( Men, men... Har precis fikat hemma hos mig med Ana, Zoka och min älskling. Vi hade det trevligt, pratade, skrattade och så ;) Nu sitter älsklingen och kollar på matchen, för och heja på United, haha, själv sitter man och tråkar här framför datorn. :P





1/2-2012

Hellu! :) 
Kan inte förstå hur snabbt tiden har gått, det är inte sant. Redan februari? Men snart är det vååår, haha! :P Så jag tänker lite positivt i alla fall ;) Tänkte börja med och säga att jag är glad över att dem flesta som läser min blogg lägger snälla kommentarer, men det finns vissa som kommenterar lite elakt och talar om hur jag inte ska ska skriva här, dvs. att de tycker att det är irriterande att jag gör glada gubbar och så. Om ni blir irriterand av att läsa min blogg så behöver ni inte göra det. Jag gör det här för att jag tycker att det är kul inte för att vissa ska skriva hur de vill att jag ska göra mina inlägg. Blev lite irriterad när jag såg det. Däremot har vi en bloggare som jag kollade in här om dagen och såg att hon skriver nästan samma saker som jag och bloggar om det jag gör, haha. Fast bara att hon sätter in inläggen 2-3 dagar efter, haha! Men kul att den personen ändå läser och får tips utav mig, hehe. :) Hoppas ni annars har haft en fin dag! :D