Fika med Nevena! :)

Hellu! :)
Igår fikade jag med Nevena i stan. Har inte träffat henne på ett tag, så vi bestämde oss för o fika. Vi satt på cafe Alberts och snackade lite skit. :P Efter det åkte jag till älsklingen, hans bror Danijel och Marija var på besök. Så vi hade en liten kvällsfika. :) Här är en bild på mig innan jag skulle iväg! :)


Resan bokad!

Hej bloggen! :)
Är ledsen för lite dålig uppdatering, men jag har så mycket just nu. Tar studenten nästa vecka, mottagningen måste fixas, inbjudningskort, resan osv. Igår betalade vi allt inför vår semester till Cypern. Jag och älsklingen ska vara borta i 2 veckor i juli månad. Vi ska åka till Ayia Napa. :D Längtar som fan! Men innan ska jag åka till Serbien i 3 veckor och 1 vecka till Italien med mina föräldrar. Efter det åker jag och älsklingen till Cypern, så det blir mycket resande! :D
Snart ska jag till jobbet, börjar kl.13.00 och därefter ska vi på middag hos brorsan. Hans klass samlar in pengar till sin klassresa. De har planerat att kanske åka till Italien, inte dåligt, hehe! :)

Ayia Napa :)

Söndag!

Igår vann Loreen, hon var jättebra. Hon var värd priset tycker jag. Jätteduktig! Efter ESC åkte vi ngra in till stan och skulle se hur det var där. Det var fullt med folk på TC och alla var glada. :P
Idag har jag varit och shoppat på Nacka Forum och jag hittade lite saker. :) Nu har jag varit på promenad lite i det fina vädret med pappa. :) Imorn är man ledig då! :D skööönt!


ESC!

Nu sitter vi och tittar på ESC, heja Sverige & Serbien!! :) Kom igen nuuu!! :) Här är en bild på Zeljko Joksimovic som sjunger för Serbien.


Stan! :)

Livet är bara sååå underbart just nu. Skolan är snart slut, stuuuudenten om 2 veckor! Längtar som fan. Vi har också fått våra betyg och jag känner mig riktigt stolt! Sen får vi se vad jag hittar på i höst, pluggar eller jobbar. Igår kväll hade vi det super trevligt och idag har jag jobbat. Nu är jag påväg till stan och ska möta upp Stefan och Nikos. :) Bilden är tagen igår ;) hehe


Grisslinge!

Jag och pappa var och fikade på ett cafe här ute på Värmdö. Vi satt ute och hade utsikt över det fina vattnet. Vissa badade också där, eftersom att det är ett badställe också. Men nu ska vi börja grilla, innan gästerna kommer. :) Bilder från idag!


Fredag! :)

Nu har jag städat hela morgonen och det har blivit rent och fint. Snart ska pappa plocka upp mig, så lär vi åka och ta en fika. :) Ikväll ska vi grilla, mina kusiner kommer hem från Turkiet idag! :) Men nu ska jag iväg! :)


Min kärlek! :)

Jag hittade den här på facebook och det stämmer verkligen in. Jag kan berätta allt för Stefan, han är min bästa vän verkligen. Jag älskar honom så otroligt mycket, det är helt obeskrivligt! Ibland kanske man inte kan säga allt, utan vill prata ut med sina bästa tjejkompisar, men ändå. Han finns alltid där för mig och förstår mig. Love him so much! <3


Jag & Ayfer :)

Nu sitter jag och Ayfer ute i solen! Det är så underbart väder ute :) Snart börjar vår lektion och sen slutar vi för idag. Då kan man njuta i solen hela eftermiddagen! :)


Bild från igår!

Blir så trött på att jag inte kan ladda upp bilder ibland då jag bloggar via mobilen. :( hoppas det går nu, så ni får se bilden på mig och min älskling. :)


Torsdag! :)

Hellu! ;)
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker vakna, haha. Igår var och älsklingen bjudna på grill hemma hos hans föräldrar. Jag var ledig igår, så jag var där lite tidigare. Så jag, hans mamma och Marija solade hela eftermiddagen. Ser att jag har fått lite färg :D Efteråt grillade vi alla och åt. Det var jättemysigt! Vi satt ute till 22.00 då det började bli kallt. Men jag fick känslan av att det är SOMMAR nu!! :) Det är varmt under dagen, men kallt under kvällen :( Så jag hade med mig ombyte när det började bli kallt, haha. Fast det var super mysigt verkligen! :) Snart ska jag till skolan, har bara en lektion, men innan dess ska jag och Ayfer käka lunch. Här är en bild från igår. :)


Farstaviken! :)

Jag kom precis hem efter att ha varit ute och åkt med brorsan. Vi köpte godis och läsk och sedan satte vi oss vid vattnet. Det var jättemysigt! :) Stället heter Farstaviken och det är verkligen super fint! :)


Fika med Anni! :)

Hellu! :)
Idag hade vi inga lektioner, så jag åkte till skolan i onödan. :( Vi har typ inga lektioner alls längre. Så vi är lediga imorn och på fredag kan man säga :P hehe. Skööönt! Så jag åt lunch med bästisen Ayfer och senare åkte jag in till stan och mötte upp Anni. Vi gick och solade lite och efteråt var vi och fikade och pratade lite om allt möjligt. :) Nu sitter jag på balkongen och funderar över vad jag ska hitta på ikväll, man är ju ledig imorn! :D


21/5-12

Hellu! :)
Idag har jag haft mitt sista prov för hela gymnasietiden, hehe. Nu skickade jag precis iväg min sista inlämning. :) Det känns lite konstigt och ta studenten, det närmar sig och det har gått så otroligt snabbt! :P Solade lite idag, men jag har tyvärr svårt och blir brun :( Ska sola och sola och hoppas på att jag blir brun, hehe.
Här är en bild på mig och min kärlek från i lördags. Har verkligen världens bästa pojkvän, han finns alltid där för mig, både när jag är glad, ledsen och arg. Love him so much! :) <3


20/5-12

Hej mina läsare! 
Hoppas allt är bra med er! Har blivit så trött på en viss person som hela tiden måste kommentera elaka saker på min blogg. Jag har ignorerat och inte godkännt personens kommentarer, men ändå så håller personen på så. Förstår inte vitsen med det hela. Personligen skulle jag aldrig gå och kommentera elaka saker på ngn annas bilder eller blogg, ser ingen vits med det hela. Mår du kanske bättre över, genom och försöka trycka ner mig eller? I så fall VÄLDIGT MOGET! Jag tycker bara det är väldigt tråkigt att man kan hålla på så, att man orkar lägga ner tid och energi på sånt egentligen! Men jag hoppas du tar åt dig genom mitt inlägg och ser hur larvigt det egentligen är. ;) Men, men, alla är olika, haha!
Iaf har jag njutit utav solen idag och solat på balkongen med älsklingen och nu ska jag nog plugga lite, har prov i internationell ekonomi, hoppas det går bra. :D

Final!

Snart ska vi kolla på Champions league, med lite pizza och så hos min ljubavi! Inte för att jag älskar fotboll, men, men :P Det blir vi och sen, Andrija, Therese och Nikos. :) Vi hörs lite senare ikväll då! :)


Kill me!

Jag dör verkligen för långa klänningar! :) Juste den här var så himla snygg!! :D

Fredag! :)

Hellu! :)
Då har man jobbat hel dagen och när man kommer hem har mina föräldrar bestämt sig för och grilla. Så
Vi grillade ute lite grann. Riktigt mysigt! Vi åt på balkongen också, åh, sä gott det var!! :) Nu blir det film och lite gooodis! :D


Filmkväll! :)

Igår efter skolan hämtade jag ut mitt plakat. Åhhh, vad jag längtar efter den dagen då jag springer ut!! :) efter att jag lämnat plakatet hemma, åkte jag till älsklingen då han gjorde en god middag, till middagen drack vi vin också. :) Han köpte lite godis, som han mycket väl vet att jag älskar, sååå söt han är! Sen kollade vi på film och hade det mysigt. :) idag var jag och han och känade pizza, sen var vi hos honom lite grann och satt på balkongen och drack te. Vi solade lite också, haha. Efter det var vi och köpte glass med älsklingens vänner och satt vid Möllebadet, som ligger i närheten (om man åker bil då).xD Efter det åkte jag hem och snart ska jag sova, imorn är jag ledig från skolan, men ska jobba lite. Här är mitt plakat! :)


15/5-12

Hej bloggen! :)
Idag har jag varit i skolan och då vi hade rast åkte jag och Ayfer och solade i Gubbängen. Har solat typ 3 gånger och snacka om att jag är VIT, haha. Man ser ingen skillnad :P men jag fortsätter så hoppas vi på det bästa, dvs att jag blir bruuun då jag springer ut! :D när jag kom hem stack jag till gymmet och har nu har jag precis käkat. :) ska kolla på tv lite, så får vi se vad jag hittar på sen. :)


Gröna Lund! :)

Igår var vi på Gröna Lund. Det var riktigt kul. Har inte varit där sen förra året, haha. Så vi åkte lite och vi hade verkligen tur med vädret. Jag trodde verkligen det skulle regna efter att vi haft en del regn. Men vi hade iaf tur ;) Efter att vi varit på Gröna Lund, satt vi vid Bågspännen vid Gamla Stan. Super mysigt var det! :)


Bilder från i lördags! :)


Min outfit från igår! :)


Gryyyyym kväll! :)

Fan, vad hon var gryyym! Jag hade fett kul, sjöng och dansade hela kvällen lång, hehe. Men idag har man så jäkla ont i fötterna. :( Snart måste jag fixa mig, för att jag ska till Gröna Lund med min älskling, hans bror Danijel och han tjej Marija. :) Så det ska nog bli kul! Vi hörs senare under dagen!


CECA!!!! :D

Ikväll kommer min serbiska idol till Sverige! CECA!!! Hon är verkligen gryyym, jag älskar hennes låtar verkligen!! Jag vet redan nu att kvällen kommer bli grym! Det roliga var att jag först inte hade planer på att gå, men vissa fick med mig iaf, hehe. Jag kände att va fan, klart att jag ska gååå, det är ändå CECA! :D

CECA!

Fashion! <3

Är det bara jag som är helt galen i modeappar? Haha! Har två filer med appar, är verkligen helt galen i FASHION!!! :P


Skinnjacka! :)

Här är den snygga skinnjacka. Jag fick av min bästis Ayfer. Tkr att den är så snygg med kedjorna och allt. Den är kort också. :) Grymt snygg! :) <3


Friday!

Idag har jag inte mått bra alls. Var i skolan och fick då tyvärr min röda vecka. :( usch, ibland är det jobbigt och vara kvinna tyvärr. Älsklingen åkte nyss hem, han var och hälsade på mig och försökte få mig på bättre humör. Jag var lite nere, men efter ett tag blev jag bättre. :) vill vara så här glad som på bilden. Då jag och mitt hjärta skrattar då han larvar sig eller säger ngt kul. :) Fick en grymt snygg skinnjacka av Ayfer, hon anväder inte den, så jag fick den. Visar den imorn! :) Hon fick en tunika jag inte använder längre, men tyvärr så passade den inte så bra. :( jag är lite bredare i höfterna tyvärr. Men annars hade den passat henne jättebra, Ayfer passar i rött, medan jag inte gör det. Men tunikan är också snygg och den kan bli det om man kan matcha. :) Men nu tänkte jag sova. :) God natt!


Sommar!

Åh, vad jag längtar efter sommaren då jag ser alla fina bilder i både kataloger och på skyltningarna i stan. :P Vill ha sommar nu!


Shopping! :)

Idag har jag varit i skolan. Under lunchrasten så gick jag och min bästis till Farsta Centrum och shoppade lite. Jag hittade en snygg klänning som jag faktiskt tänkte ha på Ayfers mottagning. Jag älskade färgen på klänningen, tänker på sommaren då, hehe. :) Ayfer hittade också en grymt snygg topp! :) Efter det åkte vi in till stan, eftersom Ayfer var tvungen och fixa lite saker, sen tillbaka till skolan. Har precis käkat nu och ska strax börja med pluggandet. :( Orkar inte! Det är så himla mycket just nu! :( Men jag tar studenten snaaaaart, så något positivt är det ju. :) Här är en bild på min klänning och nej, den är inte från Kappahl, hittade ingen bättre galje. ;)


BIK BOK BY WHITNEY PORT

Hellu! :)
Jag hoppas ni inte har missat att Whitney Port har en sommar kollektion för Bik Bok. Hon har en del snygga kläder faktiskt, men jag gillade mer hennes kollektion som hon hade innan. ;) Här kommer lite bilder, hoppas ni tycker om något i alla fall. :)


Saskas skiva! :)

Hellu! :)
Igår var jag och Anna på Saskas skiva, det var så otroligt kuuul! :) fan, vad vi dansade. Fick väldigt ont i benen bara, så det var lite jobbigt och köra hem, men efter ett tag lättnade benen, så det gick bra. Kändes lite konstigt och dricka Redbull, medan alla drack, hehe. Här är två bilder från igår. Anna ska skicka bilden då Saska är med, så ni får se vem som hade skivan. :) Deras tema var färgglatt, så jag gillade deras biljetter och texten, hehe. :)


Milenas skiva! :)

Här kommer lite bilder från igår. Milena som jag var på skiva hos har en blå snygg klänning! :)


Helgen!

Hej, hej! :)
I lördags firade vi min pappa, så vi åkte in till stan och käkade buffe på Mongolian Barbecue, det var så gott! Jag älskar deras buffe! :D Men det var jättetrevligt! Efter att jag firat pappa, fikade jag med lite vänner och älsklingen. Vi var på cafe Alberts på Östermalm, tycker att cafet är riktigt mysigt! :) Efteråt åkte vi alla hem till älsklingen och satt och kollade på en film.
Igår var jag på skiva hos Milena. Innan skivan fixade jag och Nevena oss hos henne och sen åkte vi till skivan. Det var kul faktiskt! :)


Pappas födelsedag! :)

Hellu! :)
Hoppas ni haft en fin fredag! Själv blev det filmkväll med älsklingen och brorsan. Vi såg Con Air, en gammal film, men den var verkligen skit bra! :) Vi köpte lite smått och gott som vi mumsade på, hihi!
Idag fyller pappa år, så vi ska fira honom idag. Vi lär gå ut och äta på någon restaurang. Ikväll ska jag träffa lite vänner. :) Men just nu sitter jag och läser Solo och njuter av min lediga dag. :D Snart ska jag börja fixa mig, för att vi ska in till stan och fira min pappa! :) <3


4/5-12

Hej, hej! :)
Imorn är jag ledig från jobbet! :) så lite vila blir det. Snart slutar jag för dagen och ikväll kommer älsklingen över. Vi lär ha filmkväll. :)
Imorn fyller pappa år, så vi lär fira honom. :D just nu händer det så mycket, många har fyllt år, lite skivor är på g, STUDENTEN, min mottagning, RESOR!!! Ska resa en del i sommar, längtaaaaaar!! :D Vill byta miljö lite. Ibland är det skönt och bara komma bort lite. Men jag tycker om Sverige också, mina vänner är här & min familj. :)


Förlovning!

Hellu! :)
Igår fick vi glada nyheter. Älsklingens brorsa och hans tjej förlovade sig igår! De var så söta Danijel och Marija! Så vi var hos älsklingens föräldrar och firade med middag och så. Jättetrevligt var det! :)


Baddräkt!

Snart är det sommar och jag kikar på en ny bikini till sommare, men kan inte hitta någon snygg! :( Men medan jag kikade lite hittade jag den här snygga baddräkten. Den är lite sexig sådär, men grymt snygg. Dock, kanske man får en lite konstig bränna, hehe! Så det är upp till en själv. Men den var riktigt snygg faktiskt! :D


Sydpoolen! :D

Hej, hej! :) 
Kan börja med och säga att vi firade Valborg hos Stefans bästa kompis Andrija. Så han hade grillat och vi satt ute och käkade, riktigt mysigt! När det blev kallare, gick vi in och kollade på fotboll, inte för att jag är så intresserad, men alla kollade ju, så jag satt lite med mobilen och så tittade jag också, hehe. :P
Igår var vi med Therese och Andrija och badade i Sydpoolen, sen satt jag och Therese och solade ute i bikini. Jag trodde det var lite för kallt, men Therese lyckades övertala mig och jag upptäckte faktiskt att det inte var så kallt ute, hehe. Efter att vi varit på Sydpoolen, var vi och käkade på en Grekisk restaurang. Super god mat hade dem! Tror aldrig att jag käkat godare souvlaki. Senare hyrde vi en film och satt hos älsklingen och kollade på den. Det var jättetrevligt och hitta på lite saker under en och samma dag faktiskt. :D Nu ska jag bara fixa mig innan jag drar till skolan, tar nog på mig mina solbrillor också! :D