Presenter

Här kommer lite presenter som jag fick igår :) Måste bara säga att jag är världens bästa lillebror. Idag har jag inte mått så jättebra, har ont i magen och ryggen :( Så min lillebror gick och köpte det bästa jag visste, jo godis med mycket lakris. Så GULLIG har är :) <3


Lancome
Trésor In Love


Bodylotion





Presentkort laddat på 500:-



Lite blommor också :P



Örhängen




En kopp, drack kaffe i den imorse, hihi




31/10

Hej bloggen! =) 
Igår hade vi jättemycket folk här hemma, det var jättetrevligt faktiskt :) Men vi hade en del småbarn också, så det kändes som att det var ett barnkalas, hehe. Men det var det ju självklart inte ;) Mamma, fick en del fina presenter och sedan köpte folk presenter till mig med, för att de kände att de inte hade köpt ngt till mig när jag fyllde 18, så det var ju också jättegulligt. Ska ta kort, så får ni se vad jag fick :D Men det kommer upp lite senare. 
Idag har jag varit och övningskört lite på Trafikskolan och jag kom hem för ngn timma sen, så har precis käkat. Vet inte vad jag ska hitta på nu, får helt enkelt se, vill gärna ta det lite lugnt nu, kanske kolla på ngn film, får se. Men vi hörs lite senare ;) Här kommer iaf en bild på mig från i somras. Den är tagen i Serbien på ett hotell. Klänningen är från Spanien från Mango och kostade 799:-. 






Dagens outfit




Klänningen är från MQ och kostade 599:-


30/10

Halloj! :) 
Jag kan börja med att jag hade en gryyyyym kväll igår :) Jag shackade verkligen loss, fan vad kul det var :D Har inte dansat på länge. Imorse vaknade jag med att jag knappt kunde ställa mig upp, haha, så ont hade jag i mina ben. :P Och jag typ skriker när jag pratar med mina föräldrar för att jag hör ingenting, haha, är som en gammal tant som inte hör vad barnbarnen säger. Vi tog inte så mycket bilder igår som jag tycker är lite tråkigt, men vi tjejer tog 2 bilder tack vare Natasa :) Men nästa gång vore det bättre om vi tog lite fler, hihi. 
Idag ska vi fira mamma, för att hon fyllde 40 år i onsdags, så idag ska vi ha lite gäster faktiskt. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja leta vad jag ska ha på mig också. Vi hörs lite senare. :)


Jasmina, jag och Natasa =)


Jag och Natasa =)
Min klänning är från Withey Ports collection 599:-
örhängen från Glitter 199:-


FEST TONIGHT!

Ikväll blir det feeest som gäller. :) Vi ska på juggefest, så vi blir några stycken. Men första ska vi samlas hos min älskling och ha lite förfest och sedan ska vi till Västberga och shaka loss =) Så kul, längtar, vill verkligen dansa, har inte gjort det på skit länge fan :P
Igår hann jag aldrig skriva igen, för att jag blev kvar hos min pojkvän, hans bästa vän Andrija kom över så vi satt i min älsklings lägenhet. Han har flyttat nu, hihi! =) Så här såg jag ut igår innan jag skulle iväg =) Men vi hörs kanske senare ikväll annars så skriver jag imorn igen :) Ha en grym kväll mina läsare!


Tröjan är från Esprite och kostade 299:-
Hade svarta byxor till det ;)


28/10

Freeeedag! =) 
Yes, nu har jag höstlooov i en vecka :D Idag har jag varit på Nacka sjukhus, har haft en lite knöl på ryggen, så har tagit bort den nu. Mår bra, det var inte alls farligt. Har precis sovit, så nu ska jag bara käka och iväg till pojkvännen lite grann. Blir nog med honom hela dagen och imorgon ska vi på feeeeeeeeeeest yeah! =)


Här är en bild på mig och min älskling i somras på Natasas födelsedag :)

27/10



Toppen är från H&M 399:-
Halsbandet från Lindex 129:-
Råsa läpstift från Kicks




PAGE

Idag har några av mina vänner suttit och försökt att övertala mig och klippa mig, dvs att jag ska ha page, hehe. Jag har aldrig haft kort hår, utan har alltid haft långt, så jag är vääääldigt tveksam. Det skulle vara snyggt tror jag också, men tänk om jag ångrar mig sen. Nu har jag ju så långt och fint hår, men vågar jag ? Har gått runt och pratat med folk och dem flesta tycker att jag ska göra det, det är endast mina föräldrar och en kompis som tyckte att jag inte skulle göra det. :P hehe. Får väl tänka på saken innan jag bokar tid hos frisören ;)



Ungefär så här typ.

Shopping + firat mamma

Då har vi firat mamma som har fyllt 40 år idag. :) Så mysigt vi hade, det var bara vi i familjen. Jag och brorsan hade köpt en gemensam present och farsan hade köpt väldigt mycket till henne, men så söta dem var, hihi. Nu har jag precis duschat och smörjt in mig i brun-utan-sol, för att jag vill ju vara lite brun på lördag då vi ska på fest. Här kommer sakerna jag köpte idag =)

Lady Million 667:- 

Parfym, duschkräm och bodylotion 

Beckham Signature 
Till min älskade pojkvän <3


Lite smink också

26/10 <3

Halloj! =) 
Idag fyller min mamma 40 år, så idag ska vi fira henne här hemma. Fast på söndag får vi lite gäster här hos oss. :) Så under förra veckan var jag och köpte lite presenter till henne och sedan med pappa, hehe. :)
Idag har jag iaf varit i skolan och sedan var jag och Ayfer i Farsta centrum och kollade runt. Jag köpte Million parfymen, men bodylotion och duschkräm, allt i ett packet, lite smink och en Beckham parfym till min älskling. :) Bilder kommer upp lite senare. Fast här kommer en bild på mig från förra hösten då jag skulle på fest hos Ayfer. 



Klänningen är från Scala och kostade 599:-
Klackskorna är från Serbien
Örhängen från Glitter 199:-


25/10

Tisdag! Idag har jag varit i skolan och sedan var jag ute och övningskörde med trafikskolan. Därefter så åkte jag hem och käkade lunch, sov lite grann, kollade på tv och sedan fixade jag mig och åkte in till stan för att träffa älsklingen. Vi var och åt på ett thai hak på St:Eriksplan. Det var otroligt gott och starkt, mm! :) Sen promenerade vi runt lite i stan och nu kom jag precis hem. Jag har alltid så trevligt med min älskling! =)Här kommer också dagens outfit!

Jeans jacka Esprite 499:-
Linne H&M 50:-
Skärp H&M 150:-
Byxor Vero Moda 399:-

En liten ego bild som jag bjuder på :P



PROMENIX

Har precis varit på en kvällspromenad med Jasmina. :) Vi hade en del och snacka om, för att vi har inte setts på väldigt länge. Hon har varit uppe i Sthlm ett tag, men man har så mkt att göra under vardagarna att man ibland inte hinner. Men jag längtar tills på lördag, gör att då ska vi på feeeest =) Ska shaka loss rejält :) hihi! 
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på Mitt stora feta syrianska bröllop. Här kommer en bilder på oss =)

Toppen är från Zara 199:-
Jeans från Gina Tricot 299:-
Ringen har jag fått i present ;)




24/10

Hellu! =)
Jag tänkte lägga upp gårdagens outfit, för att jag hann aldrig göra det igår, så här kommer en bild. Mina gråa byxor är från H&M och kostade endas 199:-, men jag tyckte dem var grymt snygga på. :) Är ledsen att bilden blev lite mörk, ska bli en bättring, jag lovar! Men nu ska jag käka lite frukost och sedan tänkte jag sitta och läsa nya numret av tidingen Solo, Kim Kardashian på framsidan, så vacker hon är!! Älskar hennes hår, så tjockt och snygg och hennes kurvor =) Men nu börjar jag bli hungrig, vi hörs lite senare. ;)



Gårdagens outfit =)

 


Solo-tidingen!


Söndagsfika

Hej bloggen! =)
Förlåt, för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte orkat skriva idag :P Igår fick jag inte med mig någon till stan så jag satt hemma och såg Sex and the city 2. Den var faktiskt bra tycker jag, men första filmen var bättre ;) Idag har jag bara softat och sedan träffade jag min älskling i stan. Vi satt på café 60 och snackade lite. Så jag fick dricka min vaniljlatte, hihi.
Jag lägger upp bilder på min outfit imorgon, men här kommer lite bilder då jag och Anna var ute för några veckor sedan. Vi fikade på café Alberts och sedan så gcik vi runt på Östermalm som turister, haha :p Shit, vad galna vi var, haha!




Café Albert




Min lägenhet, haha xD

 



22/10

Halloj! =) 
Förlåt, för dålig uppdatering, men igår hann jag aldrig blogga. Var och praktiserade och därefter så kom jag hem och gjorde minipizzor för att sedan kom min älskling till mig. Vi satt och kollade på tv med resten av min familj och käkade räkor, vitlöksbröd, minipizzor och lite mezze, till det drack jag vitt vin ;) 
Idag har jag jobbat och nu sitter jag här vid datorn. Vet inte vad som kommer att ske ikväll. Min mobil e helt konstig :( Jag kan inte svara på sms, åh! Jag får se, jag kanske blir hemma idag med lr så sticker jag till stan sen, får se ;) Här är två bilder på mig ;) Vi kanske hörs lite senare. 



MOVIE TIME!

Nu ska jag kolla på From Paris With Love här hemma. Är äntligen klar med min hinduismen uppgift och har skickat iväg den. Så nu ska jag njuta av en film och imorn blir det praktik på Nordea. :) Vi hörs imorn mina vänner!

Frm Paris With Love!

Sherry Hill klänningar!!!

Åh, jag älskar Sherry Hill klänningarna :) Så snyggaaaa! Har hittat några favoriter, men då har jag bara valt ut långklänningar, för att jag är just nu ute efter en långklänning :) Grymt snygga är dem! I LOOOOOVE!!

  
  
  



red nails!

Yes, då har jag bytt nagellack, hehe. Älskar och hålla på och fixa mina naglar :P Hittade ett gammalt nagellack från förra året som jag köpte i Serbien. Men det är väldigt snyggt nu under hösten, för att då kan jag piffa upp min outfit lite grann. Det blir lite tråkigt om det är svart hela tiden. men det kan också vara snyggt ibland. ;)

Kändisar med rött nagellack :)

Mina naglar :)

Rast

Hej, hej! :)
Har pluggat hårt nu, så nu sitter jag och dricker dagens första kaffe, så GOTT. Jag älskar verkligen kaffe! :) Jag slutar snart och sen ska jag ut och köra med pappa, därefter så kommer min älskling till mig.
Här kommer en bild på mig som jag tog när jag var på Ayfers bröllop :)



Jag och Ana på Ayfers bröllop :)

18/10

Halloj! :)
Idag har jag gått upp kl.05.45, men jag har ändå varit ganska pigg, hehe :P Sen slutade jag där omkring 10.00, vi hade en del inställda lektioner också, så jag kom hem, sov lite grann och nu sitter jag här. Här kommer en bild på mig och min bästa kompis Ayfer. Shit, vad vi älskade bilden, haha. Vi tyckte själva att vi var skit snygga på den, fast klockan typ var 09.00 på morgonen, haha


17/10

Jag hann aldrig blogg igår, för att jag kom lite sent, hehe. Jag och älsklingen var på Älsjömässan ch kikade runt lite. Ämnet var Villa. Så det var villamässa. Hans mamma jobbade där,så vi hälsade på henne och sedan åkte vi för att Stefan skulle köpa en tavla, därefter käkade vi pasta på ett ställe i Tumba. Efter det hyrde vi en film som vi såg och sedan åkte jag hem. :) Här kommer lite bilder från i lördags då vi var i Heron City!
Brorsan och jag på bussen på väg till Heron City!

Jag :) 


Jag och älsklingen :)

16/10

Hellu! :) 
Igår var vi på bio och filmen var helt okej, den var rolig, så vi fick oss ett litet gott skratt där. Men innan dess så var vi och fikade, för att vi kom lite tidig, därefter gick vi runt lite grann och klockan blev 21.00. Bilder från igår kommer upp lite senare, för att jag hinner inte riktigt nu. Ska till stan och möta upp min älskling. Bloggar lite senare under dagen.

Tröjan är från Bik Bok 499:-

Heron City

Ja, nu ska jaa bara fixa mig, för att sedan ska jag, brorsan och min älskling till Heron City och se Johhnu English på bio :) Hehe. Har hört att den är väldigt rolig och att den ska vara bra, så jag hoppas på det bästa faktiskt :) Vi hörs imorn! Hoppas ni får en rolig kväll!

 


15/10

Hej bloggen! =)
Jag kom precis hem från jobbet faktiskt. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan ta det lite lugnt. Igår så hade jag min praktik också. Praktiserar på Nordea och det var första dagen där. Så trevliga dem var :) Sen på kvällen var jag och fikade med Anna och Jasmina på café 60. Där satt vi och snackade lite skit som vanligt, haha. Men vi hade det väldigt trevlig :P Ikväll ska jag på bio med min brorsa och min älskling, vad vi ska se och vart vi ska tänkte ja tala om lite senare ;) hihi. Men så här såg jag ut igår kväll när vi skulle ut och fika :) Checka mina byxor från Zara, jag älskar dem verkligen!!!


Mina byxor är från Zara och kostar 559:-
I love them! =)







14/10-11


Så här såg jag ut idag :) Min kappa är från Zara 999:-
Första bilden har brorsan tagit och den andra är en liten ego bild, hehe

Whitney Ports collektion

Jag lovade er läsare att jag skulle visa min snygga klänning som jag köpte ;) Orkade knappt röra på mig, så trött var jag, så jag gjorde ett litet inlägg igår kväll. Här kommer en bild på min snygga klänning, fast den är mycket snyggare på än när man ser den så här på bild. Men ni lär se mig i den om någon vecka faktiskt, ska trots allt på en fest då :)


Klänning 599:-

 

 


Mina snygga örhängen!

Halloj snyggingar! :)
Jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en toppen dag :) Det har jag haft iaf, alltid när jag träffar min älskling så blir jag på extra bra humör, hihi. Vi var och fikade på Levinsky´s på St:Eriks plan. Vi satt och snackade lite och fikade. Drack latte som jag inte har gjort på väldigt länge, mmm, så gott det var! :) Idag har jag köpt en klänning från Whitney Ports collektion på Bik Bok, åh, så snygg den är. I love It! Visar upp den imorgon.
Här kommer några bilder på mig och sedan på mina ursnygga örhängen som jag fick av min älskling i födelsedags present i somras. DKNY är märket mina vänner!
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs imorgon! :)



Lite morgontrött, haha! 

Mina snygga örhängen från DKNY!

12/10-11

Usch, så kallt det är idag. Nu är snart vintern här, jag vill inte. Vill ha värmeeeee! Men, men...
Nu sitter jag iaf och kollar in mina sommarbilder, som jag alltid brukar göra när jag saknar värmen :( Nu är jag i skolan och senare under dagens, så ska jag träffa min pojkvän i stan. :) Jag skriver lite mera senare ikväll ifall jag inte är trött.


Här är en bild på mig i Barcelona!
Jupsuit från Nelly 399:-
Gladiatorssandaler 399:-
Väska Louis Vuitton


Glansigt hår!

Som ni alla vet så kan man sätta olja i håret, för att den ska få lite mera glans, fast många klagar på att håret blir fettigt. Det jag själv brukar göra är att jag tar lite olja på ena handflatan och sedan sätter jag det lite på hårtopparna bara. För att ifall man tar i hårbotten så blir håret flottigt, håret är fettigt just i hårbotten, därför så behöver man inte sätta olja där, utan endast på hårtopparna.



Check it out guys!

Här kommer lite tips på 3 st killdofter som jag tycker luktar hur gott som helst! :) För någon vecka sedan så skrev jag några tjejdofter som jag älskade, så nu tänkte jag skriva om mina killfavoriter, hehe.


Miilion 
Paco Rabanne

 

 


Jean Paul Gaultier

 

Disel 
Fuel For Life


Filmkväll!

Då har man haft filmkväll med älsklingen :) Men innan så har jag jobbat till 15.00 idag, sedan så åt jag och Stefan Moussaka och sedan bestämde vi oss för att ha en lugn filmkväll, så vi hyrde en film från Filmkväll och köpte godis från Godis hörnet :) Så gott det var! Filmen som vi valde hette "När lammen tystnar" en film från 1991, den var faktiskt ganska bra. Men nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorn. Natti, natti!

7/10-11

Hellu bloggen! =)
Nu ska jag ut med Anna,vi lär ta en fika ngnstans. Vi kanske ses med Dimitri och hans vän ikväll med. :P Vi får se hur det blir helt enkelt ;) Men här kommer min outfit och så hoppas jag på att ni kommer ha så kul ikväll, för det ska jag också försöka ha :)

Tröjan är från Vero Moda 299:-
insåg nu hur mkt skor vi har hemma, haha!


höstmode!

Tycker att den här outfiten var hur snygg som helst! Jag brukar inte tycka om grönt så mkt, men det här var snyggt!
Toppen är från Cos 490:-
Guldfärgade skärpet, Cocoo.se 295:-
Guldfärgade armbandet, Zanzlösa zmycken 499:-
Stickad snäv kjol, Gina Tricot 149:-

KLACKAR MED FÄRG!

I LOVE!  Dorith Suede Effect Platform Heels With Black Jewel Detail Simone Platform High Heeled Shoe In RedSimone Platform High Heeled Shoe In Blue
I LOVE! Kryssy Peep Toe Snake Effect Heels In Nude Elana Suede Look Platform Heels In FuchsiaJudita Platform Court Shoes In Leopard Print
Just nu är det grymt snyggt med klackar, fast med färg eller kanske leopard aktiga :) Jag älskar själv dem råsa, de skulle vara hur snygga som helst på en vit klänning :) Själv har jag ett par röda som jag brukar använda till en svart klänning eller till svarta byxor. Man får helt enkelt testa sig fram. Lycka till!

Whitney Ports collektion för Bik Bok

Whitney Port har gjort en collektion för Bik Bok och själv tycker jag att kläderna är otroligt snygga =) Ska nog passa på och köpa minst ett plagg iaf, hihi. Här kommer lite kläder från he



5/10-11

Dagens outfit!
Skjortan är från Bik Bok 299:-


Min skinnjacka är från New Yorker 600:-
Pälsvästen från She Store 999:-
Klockan är från Ur & Penn 





SOMMARBILDER! =)

Sitter och kollar på mina sommarbilder. Nu när hösten börjar närma sig, så börjar det bli kallare också. :( Nu är det 1 år kvar tills det ska bli varmt igen, neeej, jag vill verkligen inte, men hösten kan ju i för sig också vara mysig på sitt sätt. Här har jag laddat upp lite bilder som har jag tog i somras och förra sommaren. :) Nu får ni får njuta av dem! =) ¨

Venedig 2011

Jag och Jovana i Barcelona =)
Jag har på mig en jumpsuit från Nelly 399:-
Gladiatorssandaler Eurosko 399:-


Båda bilderna är från Spanien i Llorent De Mar 2011
Solbrillorna tillhör min brorsa och är köpta i Spanien
Bikinin är från H&M
Shorts från Cubus 199:-

Llorent De Mar 2011

Långklänning från Cubus 159:-

Nice 2011

Saint Tropez 2011

Monte Carlo 2011



Bosnien 2010
Klubbkväll och kan säga att vi hade otroligt kul! =)
Top H&M 199:-
Shorts Vero Moda 399:-
Klackar från Serbien 


Bosnien 2010
Sommartopen är från MQ 499:-
Har vita shorts under Victoria Beckham, Köpta i Grekland
Gladiatorssandaler 399:-


Prag 2010 
Jag njuter av min drink :P 


 


Prag 2010

 


Jag i somras :) 
Klänningen är från Gina Tricot 199:-


Min 18-års dag :) Då jag fick blommor av min pojkväns föräldrar =)
Så underbara dem är! 
Linne H&M 49:-
Shorts Vero Moda 399:-


En dag på Ekerö, sol & bad med älsklingen! =)


Fika ute på Djurgården i somras med familjen! :) 
Jeansjackan är från Esprit 499:-


Tacofredag i somras med familjen då brorsan stod i köket! =)


Kanelbullens dag!

Halloj mina kära läsare! =)
Idag är det kanelbullens dag, hihi! Jag hoppas ni har njutit av iaf en kanelbulle idag, det har jag tyvärr inte gjor. Har inte hunnit åka och köpa, men, men, det får bli en annan dag.
Today, har jag faktikst inte gjort så mycket, har varit i skolan, kommit hem, pluggat lite och nu köpte jag Veckorevyn som jag ska läsa lite innan min älskling kommer hit :)

3/10

Så här såg jag ut idag! :) Jag är utan smink här, så jag bjuder på det och langar en liten pose, hehe :P Jag var däremot lite trött också :)
Skojrtan är från Barcelona och resten av det jag har på mig hittar ni lite längre ner i inläggen. För att jag bar det under förra veckan också ;)

PANNKAKOR!!

Åh, jag bara älskar pannakakor :) Har käkat det till middag idag, så goooott!
Det bästa jag vet, är inte att äta det med sylt, utan med Nutella/Euro Cream och smula ner Mariekex i, man skulle också kunna skiva ner banan i.  Man kan också äta pannakakor med honung och nötter i, det är faktiskt också gott. Dem flesta föredrar det vanligaste, dvs, med sylt, fast jag själv tycker att det är lite tråkigt! :P Men här är iaf lite tips på vad DU kan ha i din pannakaka! :)

2/10-11

Hellu! =)
Kan inte förstå att det redan är oktober, usch, vad tiden går snabbt :( Men, men...
Nu ska jag börja fixa mig lite, innan jag ska hem till min älskling och börjar pussa på honom. Vi sågs igår, men jag saknar honom redan! Men innan jag sticker iväg ska vi ha lite gäster här hemma...men nu måste jag iväg och hjälpa till lite och sen hoppa in i duschen. ;)
Här kommer en bild på mig och honom i somras då vi var och badade, efteråt var vi lite hos mig och tog lite bilder, haha!

Lördag

Hej bloggen! =)
Jag är ledsen att jag inte har hunnit skriva så mycket nu under fredag och lördag. I fredags var jag och Anna i stan, vi tog en fika på Café Albert på Östermalm, sedan gick vi runt i stan och tog lite galna bilder. De kommer upp under nästa vecka, hehe. Vi hade iaf otroligt kul!
Igår var jag och jobbade och efter så kom min pojkvän till mig. Jasmina har kommit på besök från Göteborg, så vi tre gick ut! På kvällen var vi på Mongolian Barbique på Sveavägen, åh, vad gooood mat dem har. Vi käkade buffé där,därefter så tog vi en drink på Sky Bar och satt och snackade lite skit, hehe!



Jag och älsklingen på restaurangen!

Jag och Jasse på Sky Bar!

Här är vi igeeen!

Jag och älsklingen på Sky Bar! =)


Jag!
Min tröja är från New Yorker och kostade 299:-