Ikea!

Hellu! :)
Idag har jag sprungit runt på Ikea och Mio i Kungens kurva och letat efter en byrålåda till älsklingens lägenhet. Efter att vi letat i 2,5 timme, hittade han en mörkbrun, riktigt snygg byrålåda. ;) När vi väl var hemma var vi så hungriga och orkade inte laga mat, så nu sitter vi och käkar pizza i närheten, hehe. Imorn är det måndag och en ny start på veckan! :D


Fredag! :)

Äntligen är det fredaaaag! :) Har nog inte längtar så mycket efter helgen som den här veckan, hehe. I söndags köpte jag en stor bokhylla, där jag tänkte ha lite fina saker som står och gömmer sig i min stora garderob med kläder. Här är en bit utav hyllan, där jag har satt alla mina favorit parfymer, så som Guess, Hypnose, Lady Million, Victoria's secret osv, samt lite krämer som följde med i paketet. :) Nej, men nu blir det fika i stan med bästisen. :) Puss


Dresses

Som vanligt, klänningaaaar!! Jag älskar verkligen klänningar, hehe. Har kikat på fyra olika, här visar jag upp två av dem som jag tycker är riktigt snygga. :) Den med öppen rygg dog jag för direkt!Men båda är snygga på sitt sätt. Självklart är dem ju snyggare på, än om man bara visar dem så här. :)


23/9-12

Då var det söndag! Igår var jag och älsklingen och käkade pizza, vi var rätt sugna på det, så pizzan satt rätt bra. Efter det segade vi framför tvn och jag somnade, haha. Rätt seg lördag, tyckte att det kändes som söndag av någon anledning. Efter att jag träffat älsklingen åkte jag och mötte upp Nevena i stan, vi fikade på café Alberts, vårt standard café, haha. Vi satt ute och fikade, trots att det hade regnat under dagen, vi passar på medan det inte blir riktigt kallt! :) Nej, nu måste jag springa till bussen, är redan lite sen, men förstår inte varför jag sitter här och bloggar, hehe. Puss på er! :)
 
 
 

Middag!

Det blev en sen middag, jag och älsklingen var och käkade på en grekisk restaurang, Kamarina på Söder. Älsklingens kompis jobbar där, men jag säger bara: jättegod mat och jättemysigt ställe! :) Tänkte på Cypern i somras, bara att jag och Stefan är vita nu, haha. Nu är vi påväg hem till Stefan, vi får väl se vad vi hittar på nu! :) Puss


Höst

Hösten är här, löven ligger på marken och det börjar bli mörkare och mörkare för varje dag som går. Då tycker jag man ska satsa på röda eller vinröda naglar!! Åh! :) Själv målade jag mina i början av veckan och tycker det är riktigt snyggt till speciellt svarta kläder. ;)


Vill resa!!

Nu när det börjar bli så kallt känner jag bara för och ta en sista minuten resa och åka boooort!! Vill till något varmt land! Sen vet man heller inte hur man ska klä sig, det är svin kallt på morgonen och senare under dagen blir det lite varmare. :P Idag tröstar jag mig med att det är freeeedag! Tummen upp! Yepp! ;) Nu blir det jobb! ;)


Jobbat

Har jobbat idag och nu är jag påväg hem. Det kändes lite tungt och gå upp idag, dels vädret, men också pga att det är måndag och en ny start på veckan. :) Men nu kom solen fram och jag blev genast på bättre humör. Love the sun! :)


16/9-12

Hellu! :) 
Så var helgen slut. Tycker att det har gått så otroligt snabbt, vet inte varför, hehe. Idag har jag jobbat hela dagen, kom hem för inte så länge sen. Tänkte blogga lite nu och bara gå och lägga mig!
Igår blev det lite fullspäckat, jag och älsklingen började med frukost hemma hos mig och därefter åkte vi in till stan för lite shopping. Stefan handlade en del, medan jag själv hittade en svart skinnjacka. Love It! :) Känner att jag kanske ska sluta och handla jackor, har ju typ 6 jackor, hehe. Efter det åkte vi hem till älsklingen där jag fixade mig och åkte in till stan för lite fika och skitsnack med Nevena. När jag var påväg till älsklingen sen meddelade han mig att hans kompis skulle grilla, så var där på grill. Kan säga att vi inte heller kom hem så tidigt, men jag kom upp imorse iallafall. :P God natt mina fina läsare! :) 
 
 
Min nya skinnjacka!
 
 
 

Pasta!

Blev så sugen och gjorde pasta och min goda sås igår, mmm! Så otroligt gott!! Det är egentligen älsklingen egna recept, men jag älskar och laga det. :)


12/9-12

Hellu! :)
Är ledsen för den dåliga uppdateringen här på bloggen, men jag har så mycket jag måste hinna med just nu, det är därför.
Vaknade med att min hals var lite krasslig och det håller fortfarande i sig, jag ska väl inte bli sjuk nu?? :( Usch, det vill jag verkligen inte.
Nu ska jag åka in till stan och möta upp Saska, vi lär nog ta en fika. Här bjuder jag också på två bilder från i lördags! :)


Grym kväll!

Kan börja med och säga att det blev en gryyyym kväll!! :) Först firade vi min lilla kusin och sen åkte vi iväg, jag och älsklingen. Där mötte vi upp vännerna och körde igång diiirekt. :) Min pojkväns bästa vän var DJ, så det var kul. Sen kom artisten, åhhh, så kul det var igår! Men nu har jag ont i fötterna! :((


Lördag!

Hellu!
Hoppas ni hade en fin fredag. Själv hade jag det. Min lillebror var och besökte Sicilien i Italien och kom hem igår. Hade saknat honom så mycket! Han kom hem med lite presenter och berättade om sin resa! :)
Runt 16.00 är vi bjudna på middag hos min kusin, hon fyller 7 år, hehe. Så vi ska fira henne och sen ikväll blir det juggefest. Min pojkväns bästa kompis är DJ ikväll och sen är det en artist som kommer! :) Blir nog en grym kväll!!


Shopping!

Igår shoppade jag lite i stan. Kom hem med ett par loafers med nitar och ett halsband. :) Åh, vad jag älskar skorna!!


Chanel

Såg att Kim Kardashian hade en sån här väska, fan vad snygg!! Vill också haaa!! Tror att det är märket Chanel faktiskt. ;)


God morgon!

Sitter och dricker mitt morgon kaffe och bläddrar lite i modetidningarna. Ska se om jag hittar något snyggt, hehe. Idag verkar det inte bli lika fint som igår. :( Men vi hoppas på att det blir bättre under dagen, vill ju sola som igår!!!


Skjorta!

Den här skjortan tycker jag är grymt snygg! Den kan vara jättefin till ett par jeans så klart. Mina jeans från Nelly har dock inte kommit än, men funderar på och köpa den här skjortan ändå, hehe. Riktigt häftig tycker jag! 
Det enda jag går och funderar över är ifall mina jeans passar mig, jag kanske skulle beställt en annan storlek, men det är ju min storlek, fast jag undrar om dem ändå kommer att passa eftersom jag är väldigt bred vid höfterna. :P Vi får väl vänta och se helt enkelt! :) 
 

Grillning på G

Hellu!
Har haft en del och göra idag, städat, fixa lite saker och så. Det är soligt idag, är sååå glad! Sitter och solar i shorts och linne och hoppas på att jag ska bli liiite brun i alla fall, hehe. Väntar också på att pappa ska bli klar med grillningen, vi passar på nu när det är fint väder ute. Mmm, så gott det ska bli! :)


Bio!

Hej, hej! :)
Igår kväll hade vi middag hos älsklingen, Andrija och Therese var här. Vi gjorde pasta och en god sås till, efter det kollade vi alla på film och käkade lite snacks, riktigt trevlig kväll! :) Nu blir det bio med min älskling, vi tänkte se Snabba Cash, hoppas den är lika bra som första filmen. Ha en fin kväll! :)