Ayia Napa!

Hej bloggen! :) Här på Cypern är det helt underbart. Det är sååå vackert! Stranden är helt underbar och havet ska vi nog inte tala om. :) Jag och älsklingen solar och badar varje dag, äter god mat och festar varje kväll! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_50093c11ddf2b3096c000097.jpg" class="image">


Cypeeern!

God morgon! :) Jag kom hem från Serbien igår, älsklingen hämtade mig. Sen åkte vi och käkade pizza, båda var skit hungriga, hehe. Efter det var vi hos älsklingens föräldrar på fika, hade med mig lite presenter som jag ville ge till dem innan vi åkte. Nu är vi påväg till Arlanda och ska åka till Cypern för lite sol och bad. Vi åker till Ayia Napa, så vi lär parta en del. :) Får se om jag bloggar, känner bara för och vara med älsklingen, har inte sett honom på en månad. :( Har saknat honom, så vill vara med honom nu. Men vi hörs då jag kommer tillbaka, ni får ha det så bra! :)


Sista kvällen...

Sista kvällen innan jag åker tillbaka till Sverige. Jag vill åka tillbaka, men ändå inte. Cypern med älsklingen väntar, men jag kommer sakna alla här. Känner att jag har blivit van och vara här, det tar lite tid tills man vänjer sig, hehe. Nu blir det lite vin med familjen och sen ska jag ut med lite vänner. :) Bye!


14/7-12

Hellu! Har gått och kollat på den här svart-vita väskan ett tag nu, så fick jag den i present. Blev så otroligt glad! Den kan vara skit snygg och lätt att kombinera kläder med. Fast den slår inte min Chanel väska, hehe. Min Chanel väska älskaaaar jag verkligen!!! :) Tror inte jag har visat den, men den har varit med på mina outfits sen jag var i Sverige, men jag bjuder på två bilder, så ni får se båda. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_50014c61e087c3053f0035d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2995319/images/2012/pic_50014c61e087c3053f0035d4.jpg" class="image">


Packa!

Hellu! Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag toppen. Sitter och dricker kaffe just nu, ska börja packa snart, åker hem till Sverige på söndag. Då får jag träffa älsklingen, har saknat honom såååå mycket!! På måndag åker vi till Cypern, längtaaaaar! Då blir det sol och bad igen! Nej, nu måste jag börja packa lite smått. Här kommer en bild på mig från igår. Körde på röda läppar! ;)


Parfym

Jag älskar verkligen Madonnas nya parfym, den luktar så gott och den håller länge. Fick en liten provdoft och när jag sprutade lite, kändes det fortfarande efter en timme. Kanske ska köpa den eller är den kanske för lite äldre kvinnor?! Skit samma, jag älskar doften iaf! :)


Naglar!

Har fixat mina naglar idag, blev riktigt nöjd. Men tycker att hon satt med mina naglar lite länge, 2 timmar fan. Men jag ska inte klaga, hehe. Är nöjd och jag hoppas dem håller, det är allt jag önskar. :) Ikväll ska vi fira min kompis Jovana, hon fyllde år förra veckan, men var i Italien då, så ikväll firar vi henne. Tänkte hoppa in i duschen nu. Bye!


Aqua Park

Hellu! 
Igår var jag på det nyöppnade badstället igen, haha. Känns som att jag är där hela tiden, men min kompis Tijana hade inte varit där, så vi åkte dit igår. Vi var några till, så det var skit kul! När jag kom hem från badet var farmor och farfar här. De ska vara här på besök i en vecka, eftersom de bor i södra Serbien. Jag blev jätteglad när de kom, eftersom jag träffar dem endast 7 dagar under hela året, så jag satt med dem i några timmar. På kvällen var jag ute med min kompis Jovana, vi tog en fika och satt och pratade lite.
Ni kanske undrar varför jag inte lägger upp bilder från badstället, men jag brukar inte ta med min mobil, eftersom vi alla badar och ingen passar sakerna. Men annars hade jag bjudit på lite bilder. Här är en bild från idag. Imorgon ska jag fixa mina naglar, jag undrar hur dem kommer att bli. Hoppas jag blir nöjd!!
 
 

Belgrad

Hej bloggen! :) 
Igår var jag i Belgrad. Kan börja med och säga att det var så otroligt varmt, men att det var helt underbart. Belgrad är fin, men jag skulle aldrig kunna bo där. Det är trots allt huvudstaden och så mycket folk hela tiden. Men vi hade jättekul.Vi promenerade runt i Belgrad. Fina ställen som man ska besöka är Kalemegdan, Skadarlija, Splavovi och Usce tycker jag. Det finns många andra fina ställen, men dem här är värda och besöka. På Usce finns det ett stort shoppingcenter som jag verkligen älskar, hehe. :) Efter att vi gått runt och fikat och allt, tog vi taxin och åkte till min kusin som bor där. Vi satt och pratade, grillade och hade det trevligt helt enkelt. Ikväll vet jag inte vad som händer, men tror att jag ska ut med några vänner. Här kommer iaf bilder från igår. :) 
 

Bilder från Italien

Hellu! 
Jag är ledsen om jag inte bloggar så mycket just nu. Jag hinner inte, träffar mina vänner och släktingar hela tiden. Sen vill jag passa på och ha så kul eftersom jag inte åker till Serbien så ofta. Igår var jag på det nyöppnade badsstället igen. Fan, vad kul det var. Var som ett barn på alla vattenruschbanor, haha. Vi hade så himla kuuuuul!!!
 
Just nu saknar jag Italien, vill tillbaka, sola, bada och äta den goda italienska glassen, mmm!! Tror inte att det finns något bättre. :) Men snart åker jag och älsklingen till Cypern, längtar så! Det är trots allt vår första semester tillsammans och vår första resa, om man inte räknar med skidresan. Men nu ska jag till stan och köpa det sista inför Cypern.Här kommer lite bilder från Italien! :)
 

Måndag!

Idag var mina tjejkompisar Marija, Jelena och Zvezdana hos mig på kaffe. Vi fikade inne hos mig, eftersom det var fööör varmt och sitta ute. Har inte träffat dem sen förra året, så vi satt och snackade lite skit. Riktigt trevligt var det!! Efter att vi fikat var jag i stan och köpte ett par klackar, skiiit snygga. :)  jag kikade lite i affärer med mami. Här kommer dagens outfit och en bild från cafet vi satt på.
 
 

Back from Italy!

Hellu! :) 
Jag kom hem från Italien imorse. Har haft en helt underbar resa, jag verkligen älskar Italien. Det är så himla fiiiint där! Har solat och badat varje dag, så himla skööönt!!! Jag var i Italien förra året, men inte så länge, så vi beslöt oss och åka dit i år igen och jag ångrar det verkligen inte. Nu är jag tillbaka i Serbien och ikväll ska jag ut tänkte jag. Om två veckor åker jag till Cypern med älsklingen, längtar som fan. :) Här är en bild från Italien, mer kommer sen.