David Beckham!

Snyggingen, David Beckham har sammarbetat med H&M. Kollektionen kommer att innehålla boxers, linnen, t-shirts och pyjamasbyxor i färgerna svart, vitt och grått. Hoppas ni tjejer hittar något snyggt från hans kollektion som ni kan ge till era pojkvänner i present. :) Finns i H&M butikerna fr.o.m 2 feb. :)


Studentmössan! :D

Hellu bloggen! :D
Just nu har jag projektarbete och sitter och skriver för fullt, tog en lite paus dock för och blogga lite, hehe. Väntar tills klockan ska bli 13.00 då vi 3:or i skolan ska hämta våra STUDENTMÖSSOR!!!! :D jippi! Fan, vad glad jag är. Kan inte förstå att det är sista året på gymnasiet, det har gått så otroligt fort, men det har varit en grym tid, kommer gå ifrån gymnasiet med många minnen. :) Här kommer 2 bilder på mig och min älskling från nyår! :D Klänningen är från Nelly.com, klackarna från älsklingen, men Bianco och halsbandet Swarovski från Guldfynd. :)






SERBIEN!

Hej bloggen! :D
Glömde uppdatera och berätta att Serbien vann guld i tennis och vattenpolo. Shit vad grymma vi är! :D Novak Djokovic spelade tennis mot Nadal i nästan 6 tim, hur grym är man inte då ??? :D Sen fick vi silver i handboll också. 2 guld och 1 silver är inte dåligt ;) Nu hoppas jag dock att många vet vart landet ligger, det är vissa som tror att det ligger i Afrika, man bah: wtf? haha. Kommer ihåg i 8:an, då jag var gick i musikklass, så var det en klasskompis som frågade mig: Katarina, ligger inte Serbien i Afrika? Då fick jag värsta choken, haha. Men svarade att vi nästan är grannland med Grekland, då visste han, stackarn, hahahaha! Jag dog, vad dumma människor det finns, inte klokt! :P Här kommer en bild på Novak Djokic som vann den grymma tennismatchen :D



En grym lördag! :)

Hej bloggen! :D 
Fredagskvällen tillbringade jag med älsklingen. Jag, han och brorsan var och käkade pizza och kom sedan hem till mig och kollade på handbollen. Serbien-Kroatioen, Serbien vann så klart, hehe. Igår jobbade jag till 15.00 och därefter åkte jag till Nevenas kusin där Nevena mötte upp mig och vi fixade sedan oss där. Runt 21.00 började vi åka mot juggefeste. Vi var några stycken, bl.a. Nevenas vänner, min älskling och några till. :)Det var helt sjukt hur kul vi hade. Jag har inte haft en så grym kväll på länge, var helt slut efter kvällens gång. ;) Efter det stack vi till Donken och skulle käka och sedan hem. ;) Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat lite grann på tennis då Novak Djokovic vann :D Men den var lite för lång matchen, så kan säga att jag inte såg hela, hehe :) Här kommer bilder från igår :D

Nevena och jag innan festen.

Jag och Nevena på festen :)

Annas middag/fest!

Hej bloggen! :) 
Sorry, för dålig uppdatering. Men har verken haft tid eller ork för och blogga. Men det ska bli en bättring ;) Igår hade jag 3 st som fyllde år. :) Min morfar, Anna och Miljana, mina vänner :D Båda tjejerna fyllde 18 år. :) Anna firade vi igår då. Hon hade middag och fest i en lokal och det var super kul tkr jag, hihi! :D Vi åt god mat och därefter dansade vi lite grann. Var hemma runt halv 11, tur att jag bodde nära, hehe. Har tyvärr inga bilder från festen, men lägger upp så fort jag fått några ;)

Så snygga!

Klicka för att stänga fönstret
Have2have.se ;)

Våååår!

Såg lite saker nu och tänkte direkt på VÅåÅREN!! :D


 


Båda klänningarna är från Nelly ;)
Den ovanför var lite vår/sommar känsla, men den svart/vita kanske inte var det :P

 

Versace for H&M

 

 

 



 






Finansinspektionen!

Hellu! :D
Kan börja med och säga att jag har haft väldigt mycket och göra idag, hehe! Dagen började med att jag hade körning på trafikskolan, därefter hade jag skola, på lunchrasten gick jag och Ana till Farsta centrum och skulle handla lite saker, efter det hade vi lite lektioner och sedan runt 16.00 var jag på Finansinspektionen pga. mitt projektarbete. Det gick bra faktiskt och dem var väldigt trevliga. :D Kom hem runt 18.00 och har inte gjort så mycket, käkat, pluggat lite och nu sitter jag vid datorn. ;) Snart ska jag kolla på matchen Serbien-Sverige spelar handboll!!! GO SERBIA, GO, GO!! :D

At Marko´s Place!

Hellu bloggen! :)
Igår kväll var jag och min pojkvän hos en kompis som fyllde år. Det var väldigt trevligt, en del skratt och god mat, hehe! Gjorde inte så mycket under dagen heller, var och jobbade och sedan åkte jag till Nacka en snabbis och därefter drog vi dit. :D Idag har jag inte gjort något speciellt, varit hemma, ska nog dra till gymmet om jag orkar, hihi!

Cosmopolitan

Sitter just nu och läser nya Cosmopolitan, väntar på att brorsan ska komma ut från duschen :P Ska snart hoppa in jag med och sedan ska jag börja fixa mig, ska till Marko, han fyller 20 år idag ;) Ska försöka lägga upp någon bild innan jag drar iväg. ;)

 


Fredag!

Hej bloggen! :) 
Hoppas allt är bra med er :) Själv har jag haft edovisningar hela dagen i skolan, dvs, om Småföretagande. Jag redovisade om min praktikplats på Nordea och det gick bra, men kune gått bättre, får se vad jag får i betyg ;) Efter det gick jag och Ayfer runt i Farsta centrum och därefter åkte jag till Huddinge och skulle köpa lite saker. Nu är jag hemma och lär vara det hela kvällen, vill bara ta det lugnt :)Här är två bilder på mig och älsklingen från nyår :)

19/1-12

Hej bloggen! :)
Hoppas allt är bra med er mina kära läsare. Just nu sitter jag och kollar på tv, ska strax börja plugga och göra klart mitt arbete inom småföretagande. Det ska vara klart imorn, jag har lite kvar faktiskt. Sen har jag bokat in en tid med Finansinspektionen på måndag, ska dit angående mitt projektarbete. Måste fixa det också, få ett bra betyg!! :D Tänka käka något nu och börja plugga. Vi hörs!





Gym! :)

Har tränat i 1 och 1/2 timma idag, känner mig skit duktig :D Det är så kul och bara få ut sin energi :D Här är också min nya träningstop, köpt på Stadium för 399:-. :) Annars har jag inte gjort så mycket. Bara varit i skolan och sen hem, därefter på gymmet. Snart ska jag kolla på min serie. ;) Ha det så bra!

 


Söndag!

Hej bloggen! :) 
Igår kväll såg jag och brorsan Colombiana, den var riktigt bra tycker jag :) Efter det kom Anna till mig, vi fikade till halv 1, haha. Idag har jag varit och shoppat i Nacka lite grann, hittade ett par vita byxor, en blå top och ett sportlinne som jag kan ha när jag tränar :) Sen var jag och fikade med mami och farbror. När vi kom hem så åkte jag och farsan och övningskörde, därefter var vi hos mina kusiner, så söta dem är :) Magdalena berättade lite hemligheter till mig, medan min andra kusin Nemanja vinkade hem oss, öppnade fönstret i köket och vinkade tills han inte såg oss mer, hihi! Så söta småbarn är :) Imorgon är det skola igen och start på en ny vecka! ;)


Träning!

Hej bloggen! :)
Imorse gick jag upp kl.06.00, sen mötte jag upp Danne i Farsta centrum, så vi köpte frukost och gick sen till skolan för och börja plugga matte, vi fick inte så mycket gjort, men, så kan det bli ibland. ;) Sen hade vi prov inom religion, tror faktiskt att det gick bra :D efter det hade vi lite lektioner och sen var jag och min två vänner (Ayfer & Ana) och pratade om Universitet/högskola, vi vill ju komma in någonstans till hösten, men vi får väl se hur det blir helt enkelt! ;) Nu sitter jag och käkar ett äpple, innan jag ska till gymet strax med brorsan ;) Vi hörs senare ikväll!

Prag 2010 :)

Style by Tyra


Så himla snyggt!!! :)

Ayfers födelsedag!

Idag fyller min bästa kompis Ayfer år :) Skickade ett sms till henne kl.06.00 imorse, haha. Hon vaknade nog av mitt sms, stackarn :P Hon tyckte iaf om min present som hon fick av mig. Det var nya Lancome parfymen. :) Den luktar så himla gott!! Så idag har jag varit i skolan och inte gjort så jättemycket. Nu måste jag plugga,för att vi har prov på tordag! :( Igår var jag med brorsan hela dagen. Vi var och handlade lite saker, gymmade och sen så käkade vi lite godis och kollade på tv :D hihi!



Bilder från igår!


Väntrummet till massage & spa


Bubbelpoolen :)


Lite smått och gott!


Älsklingen njuter :)

Jag i poolen :)

På restaurangen :)

Älsklingen! :) <3

Min underbara present!

Åh, vi hade det så underbart igår. Kommer aldrig och glömma den dagen! Vi började med massage och spa. Massagen var hur skön som helst och efteråt hade vi en bubbelpool för oss själva, den låg som i en grott och så fick vi lite frukt & dricka. Sen hade dem som två hängstolar också. Det var så fint :D Efter det åkte vi hem till mig och fixade oss och sen åkte vi till en italiensk restaurang på Fridhemsplan och åt, grymt god mat. Jag blev hur mätt som helst :) Vi avslutade kvällen med några drinkar på Sky Bar. :) Fick världens finaste present från min älskling. En Guess klocka, jag kan säga att jag blev väldigt rörd över den. :)


1 år med älsklingen idag!!

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 1 år. Tiden har gått så snabbt, men kan säga att det har varit ett helt underbart år med honom. Han är så vacker, så snäll och så MIN :D Dagen tänkte vi tillbringa genom att vi ska gå på massage och spa på Sparadiset på Södermalm och på kvällen ska vi på restaurang. Älsklingen vill överraska mig, så jag vet inte vart vi ska, hehe! :) Jag hoppas på flera år tillsammans med honom!!! MY LOVE!! :)

Jul! =)

Idag firar dem flesta ortodoxa kristna jul, bl.a. jag gör det :) Så idag ska jag vara hemma med familjen och ha det riktigt mysigt. :) Det som är så kul är att den skiljer sig väldigt mycket ifrån svensk jul. Traditionerna är också annorlunda, hihi! :)
Igår var det jättetrevligt hos min älsklings kompis Bonelli. Vi åt pizza och snackade ett tag och sedan körde vi alla sällskapsspel och därefter tände vi thailändska lyktor, eller vad dem heter. Men det blåste väldigt mycket, så alla ville tyvärr inte upp i luften, haha! Imorn firar jag och älsklingen 1 år, vi har varit tillsammans i 1 år, kan inte förstå hur snabbt tiden går. Men kan säga att det har varit helt underbart med honom och jag hoppas på flera år tillsammans med min älskling :D Här är en bild på mig från igår :D

Torsdag!

Idag är det torsdag och imorn är det en röd dag, dvs. det är serbisk jul då, eller dem flesta kristna ortodoxa brukar ha jul då. :) Så jag och mamma lär fixa lite saker till det. :) Tycker att allt är så gott och det är riktigt mysigt och annorlunda, till skillnad från svensk jul. Idag har jag inte gjort så mycket, snart tänkte jag hoppa in i duschen och kanske börja fixa mig och åka till älsklingen lite tidigare. Vi ska till hans kompis ikväll, men jag kanske drar till älsklingen lite tidigare, så han slipper sitta själv, hihi! :)



Onsdag

Hej, hej! :)
Igår var jag och hälsade på Ayfer och hon mådde inte så jättebra, men hon hade en del gäster hos sig, alla hade blivit lite oroliga över vad det var med henne. Men hon sa att hon mådde lite bättre, så det lär väl gå över om några dagar, hoppas vi ;) Efter det mötte jag upp älsklingen och vi åkte till Heron City. Vi var väldigt tidiga, så vi drog och käkade, det blev grekiskt. Jag älskar grekisk mat, det är så himla gott!! :) Sen var jag vrålhungrig, så maten smakade ännu bättre :) Vi såg filmen sen och kan säga att jag tyckte den var jättebra, rekommenderar folk och se den ;) Idag har jag inte gjort så mycket, var hos mina kusiner en stund och sedan tog jag med mig Magdalena till mig, så nu sitter vi och kollar på tv och äter lite godis, hihi! Vi hörs lite senare ;)



Magdalena och jag på nyår :)


3/1-12

Hellu! :)
Idag har jag en del och göra! Först ska jag in till stan och fixa lite saker, därefter sticker jag till Ayfer, hon har legat på sjukhus hela natten, så jag tänkte åka och hälsa på henne och se hur hon mår. Efter det åker jag till älsklingen, på kvällen där drar vi till Heron City, vi ska se The girl with the dragon tattoo :) Hoppas filmen är bra, för att det är väldigt lång, stackars mitt arsle, haha!


2/1-12

Hej bloggen! :D 
Jag är ledsen att jag inte hann skriva igår, men var otroligt trött från förra året, haha. Dvs. nyåret ;) Kan säga att det var en skön kväll, med dans och skratt :D Sen hoppas man på att 2012 kommer att bli ett ännu bättre år än 2011 :) Har en del saker som jag ser fram emot i år, hihi! :) Bilder från nyår kommer, måste först fråga fotografen som var där ifall han kan sätta in bilderna på facebook någon gång xD Har tyvärr inga bilder som jag tog själv, väldigt tråkigt tkr jag. Så nästa år ska jag ha med mig min kamera iaf ;)
Idag ska jag nog inte göra så mycket, softa och kanske dra till gymmet :)

Älsklingen och jag förra året på nyår :)