What I want for Christmas


Det här önskar jag mig i julklapp :D Jag vill ha ett swarovski halsband och armband, kunde inte hitta en bild på armbandet. Sen ett par svarta klackar, de finns även i röd, fast har redan ett par röda klackar, så jag tänkte att svart funkar till allt och en grymt snygg väska. Den fanns i brun, men den är slut nu, f*n säger jag, men, den svarta är också snygg ;)



Ann pump






Träffa älsklingen

Hej bloggen! :)
Just nu sitter jag i skolan och har min sista lektion, jo, projektarbete. Jag ska skriva om Finansinspektionen, ett litet svårt ämne, men det ska nog gå bra ;) Efter det ska jag till Farsta Centrum och handla lite julklappar, men på fredag ska jag åka och julhandla med Ayfer lite grann också. Men tänkte börja lite smått medan jag väntar på min älskling att han ska sluta runt fem där. Sedan ska vi troligtvis fika och gå runt i stan lite grann, hihi! :)


29/11-11

Sitter just nu i skolan och har precis haft matteprov i c kursen, det gick helt okej och jag hoppas på att få ett bra betyg. Nu sitter jag i biblioteket med Ayfer och checkar in min facebook och tänkte därför uppdatera min facebook lite grann. :P Idag lär jag inte göra så mycket, utan kanske ut och övingsköra lite med farsan. Imorgon ska jag iaf träffa min älskling, saknar honom otroligt mkt! Fick världens sötaste sms utav honom imorse, so cute! :) 



Jasmina, jag och Andjela på en juggefest :)


solo

Hellu! :) 
Idag har jag varit i skolan som vanligt och vi hade ingen god lunch i skolan idag (första gången typ), så jag och min bästis Ayfer taggade till Donken, därefter gick vi runt i Farsta Centrum och shoppade lite, men på fredag tänkte vi gå och julhandla lite och kolla på julskyltningen lite, sååå mysigt :P Efter det så hade vi några lektioner till och sedan åkte jag hem. Har pluggat matte väldigt mycket nu, så tänkte sätta mig och läsa nya numret av tidingen solo :) Vi hörs imorn och sov så gott mina vänner! :) 



27/11

Idag är det söndag och hur tråkigt väder som helst :( Men, men :P Har pluggat lite matte idag, för att jag har prov på tisdag, usch! :P Igår kväll var min älskling hos mig. Vi käkade middag och hade det lite mysigt med ljus :) Efter det hyrde vi en film och köpte väldigt mycket godis :P hihi! Jag hade ont i magen efteråt, haha :P Idag, har jag som sagt inte gjort så mycket. Imorgon är det skola igen. ;) 


Jag och brorsan i somras :)

Bilder från igår! :)

Halloj! :) 
Kan börja med och säga att det var väldigt trevligt igår på 18-års festen, shit vad vi garvade, hihi :) Vi dansade en del och så ;) Tog endast bild med min kompis med Michelle, hann aldrig ta med Nemanja, för att eller så dansade vi, åt mat/tårta och fotografen hittade vi inte heller, dvs. hans syrra :P Så ingen bild blev det med födelsedagsbarnet :P Men här har jag laddat upp lite bilder från igår, både ego och på festen :P hehe!


Klänningen är från Nelly och mina klackar från Serbien ;)






Två puss bilder, vad ska man annars göra medan man väntar på resten av familjen? :P



Jag precis efter middagen :)



Michelle och jag :) <3



Michelle och jag igen! :P



Min outfit ikväll :)



Älskaaaar min klänning :D



Feeest tonight! =D

Ikväll ska jag på 18-års fest hos min kompis Nemanja, han fyllde egentligen den 22 nov, men sja fira idag :D Så jag hoppas att det kommer blir en grym kväll, fast om jag ska vara ärlig så tvekar jag inte på det ;) Tänkte faktiskt ha min nya klänning från Nelly, den med paljetter om ni minns ;) Så grymt snygg är den! :D Förresten så såg jag nyss att jag har namnsdag idag, Katarina, hihi :P Men nu måste jag hoppa in i duschen, jag hinner kanske logga in igen och visa upp min klänning som jag kommer att ha :D

Här är en bild på mig från en juggefest! :)

Fika :)

Hej bloggen! =)
Kan börja med och berätta att det gick bra på alla mina prov och min redovisning, är super glad över det :D Efter skolan gick jag och Ana runt i Farsta Centrum och kikade lite i butiker, efter det gick vi och fikade på Wayne´s Coffe, jag drack latte som vanligt, hihi! Efteråt åkte vi till modersmålet och jag var hemma 19.00, är super trött nu, ska gå och lägga mig snart, för att imorn ska jag på 18-års fest hos Nemanja, kommer bli kul och vill verkligen shaka loss, hehe! Hittade en bild på mig och Ana, den är tagen för 2 år sedan. Märker att jag inte har förändrats så mycket, hehe! Men ska sova nu god natt mina vänner! :)



24/11

Ibland kan det vara riktigt mysigt med hösten, när det blir mörkt och så :) Men jag saknar trots allt sommaren :(
Men, men... Jag tycker bara att det är lite konstigt att snön inte har kommit, det är 1 dec nästa vecka, men klimatet har verkligen ändrats. Iaf över till något annat, har precis haft ett muntligt prov i religion och nu väntar min delredovisning i projektarbete och sedan prov i serbiska, så jag har en del idag :( Men jag klara nog det :D Här kommer en bild på mig och min kompis Dimitri, bilden är tagen i somras innan vi skulle ta en fika, tycker bilden är jättefin faktiskt :D


Dagens outfit


Synd att man inte ser min kofta så jättebra :( Hann aldrig ta en bild på den idag.
Men jag hoppas att ni ändå tycker att den är fin som jag, hihi! :)

Morgontrött!

Guten Morgen! xD 
Hehe, jag är lite trött, har gått upp för en halvtimma sedan, men när jag tittar ut så är det fortfarande mörkt :( Kan inte förstå att vi inte har snö än ? Det är ju 1 dec nästa vecka... Nu håller jag på och fixar mig och sedan ska jag till skolan, idag har jag annars inget planerat faktiskt. :P Här kommer en bild på mig efter att jag hade varit på Ayfers bröllop. :) Älskar min klänning enormt mkt :) Håret har Jasmina fixat åt mig, hihi! Nää, men nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, mmmm! I looove! :) 


22/11

Hej bloggen! =) 
Kan börja med och säga att det var otroligt trevligt igår kväll hos min pojkväns föräldrar :) Vi åt oss propmätta och kunde knappt andas, men vi satt också och snackade och skrattade en del :) Hihi! Så det var trevligt :) Idag har jag iaf varit i skolan och därefter så var jag i stan med Ayfer en stund, vi skulle kolla på ett par klackar till mig och till henne, jag åkte sedan till Nacka Forum och provade klackarna som jag hade satt upp igår, gryyyymt snygga är dem! Blev lite förvånad när jag insåg att jag hade stl. 36 i skor, har jag så små fötter? :P hehe! Nu har jag precis käkat och ska ut med brorsan lite, sedan blir det plugg :P Här är en bild på mig från i somras, toppen är från Bik Bok 199:- 



Grymt snygga klackar!

Åh, jag tycker dem här klackarna är grymt snygga, I LOVE! Vill verkligen ha dem!! Tänkte att det skulle varit skit snyggt och ha min blåa klänning som jag köpte från nelly till dem här klackarna och dem är väldigt höga, som jag verkligen älskaaaar! =) Från Bianco och kostar 600 kr.

Ann pump



Dagens outfit


Skjortan är från Vero Moda
Byxor från Zara


Älsklingen fyller 23 år!! =D

Idag fyller min älskling 23 år!! =) Jag hoppas han kommer ha en helt UNDERBAR DAG! =) Han ska inte fira något idag, för att vi ska till hans föräldrar på middag. Men han fick min present igår när vi var och fikade. För att jag tänkte att det är bättre när bara jag och han är där, än att det är mycket folk, för att det kommer inte bara vara vi där, utan andra också ;) Jag köpte iaf helkroppsmassage för 2 personer och sedan får vi ha en bubbelpool till oss själva :) Poolen är som i en grotta, otroligt mysigt :) Det är från Sparadiset som ligger på Södermalm. Så jag har redan bokat in det, så vi ska dit på våran 1 års dag, hihi! Lääängtar!!! Men jag önskar iaf min pojkvän ett stort GRATTIS!!! My love! :)



Söndagsmiddag!

Igår kväll hann jag aldrig skriva innan jag skulle iväg. Vi skulle ha träffat Natasa och Milan, men jag hade helt glömt bort att älsklingen hade planerat laga någon god middag och sedan ha filmkväll, så när han väl påminde mig, så kunde vi ju tyvärr inte. Så igår kväll var jag hos honom, vi åt middag och därefter så var vi hos honom och kollade på film, det var mysigt faktiskt :)
Idag har jag pluggat lite, har en del nu :( Nu har jag precis käkat jättegod middag, pappa stod ute och grillade och mamma gjorde stekt potatis och championsås, SÅ OTROLIGT GOTT  det var :D Nu ska jag iaf fixa mig och ta en fika i stan med älsklingen. Han fyller år imorgon, 23 blir min baby! :) 


En bild på maten och till det drack jag ett glas rött vin :)

Löööördag! =)

Idag är det lördag och jag är ledig från jobbet idag, så skööönt :D Men det känns lite tomt om jag ska vara ärlig, känner mig lite rastlös, är så van att jag ska jobba på förmiddagen, jag gör ju det typ varje jördag, men inte idag, hehe. Nu har jag varit och övningskört med pappa lite grann, vi var i Nacka och mot Henriksdal ;) Igår kan jag säga att jag hade det kul med Anna och Jasmina, vi var och fikade på café Albert på Östermalm, sedan när vi var påväg hem stötte vi på Michelle och Maida, så vi snackade hela vägen hem, haha! :) 
Igår kväll innan jag skulle in till stan tog jag ett glas rött vin med mamma, så här kommer två bilder från igår innan jag skulle iväg ;) 



Fredag!

Då var det äntliiigen fredag :) Tycker att den här veckan har gått så otroligt snabbt, fast det kan bero på att jag har haft en del och göra faktiskt :P Men, men, så blir det ibland :P Idag har jag varit på min praktikplats och jobbat, sedan kom jag he, och nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, hehe. Sen ska jag börja fixa mig, ska fika med Anna och Jasmina ikväll, vi måste snacka lite skit , haha :P Imorgon är jag dock ledig också, så sköööönt, så får se vad jag hittar på, kanske träffar Natasa och Milan med älsklingen, får se ;) Hittade en gammal bild på mig, den är från förra året, bilden är tagen i badrummet, haha, klockrent xD 


Torsdag!

Hej bloggen! =) 
Idag har jag haft nationella i svenska B, det var att skriva en uppsatts, så jag tror faktiskt att det gick bra ;) Skrev ganska mycket, haha! Efteråt åkte jag in till stan med Ayfer och köpte en present till min älskling, för att han fyller år på måndag, den 21/11 :) Jag hoppas han kommer tycka om presenten. Jag är nu hemma, har käkat lite och ska strax åka in till stan igen, för att ha modersmål och däefter möta upp älsklingen, då vi ska åka hem till mig. Vi lär käka middag och bara softa lite, hihi! Nää, men nu ska jag iväg :) Puss på er! :) 


En lite bild som vi tog när vi hade det lite tråkigt, haha! :)
En bild på mig utan smink då :P



Bakning med brorsan :)

Jag och brorsan hade lite tråkigt nu på kvällen, så vi gjorde choklandbollar :) Vad tycks ? Ser dem inte riktigt smariga ut? :) Hihi


Onsdag

Hellu! =)
Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit i skolan, kommit hem och pluggat lite till svenskan imorgon. Vi ska ha nationella, så man kan ju egentligen inte plugga till det, men har suttit och läst ett häfte med det som typ kommer imorn, önska mig lycka till :P Pappa har bakat bröd, han jobbade på bageri förut, så brödet blev otroligt gott! :) Men nu sitter jag och kollar på tv lite. Imorn kommer min älskling till mig, har inte sett honom sen i söndags, miss him so much! :( Här hittade jag en bild på mig och min älskling när vi var på våran fösta fest tillsammans :) Klänningen är grymt snygg tkr jag, den är från Serbien. ;)




GULDFYND!

Hej bloggen! :)
Idag har jag varit i skolan, vi fick sluta lite tidigare, för att vi hade en lektion som var inställd. Så jag gick till Guldfynd, jag fick ett par örhängen av min moster som jag inte tyckte om så mycket. Hon sa att jag kunde byta dem ifall jag inte gillade dem. Så jag la till lite pengar och köpte en ring. Så snygg den är! :D Väl när jag var där såg jag ett grymt snyggt halsband, åh, jag vill ha det!! :P Men nu får jag lugna mig lite, hihi! När jag kom hem sov jag och nu har jag pluggat kemi, har prov imorgon :( Men snart ska jag ut och promenera med Jasmina och snacka lite skit, hihi :) Här är en bild på min snygga ring! :D


Ringen är från Guldfynd ;)


Versace

Versace har gjort en kollektion för H&M, så jag checkade in och kollade på kläderna och accessoarerna, här kommer ett litet smakprov från dem. :) Det fanns tydligen herrkläder också, så killar kanske också hittar något snyggt från deras kollektion. Fast jag tror att det kanske var lite för mycket mönster, men alla har ju olika smaker. 



Dagens outfit


Skjorta & svarta byxor ;)


Söndag!

Söndag idag då, imorgon skola igen som vanligt. :P Igår kväll hade jag det otroligt mysigt med min älskling. Vi kom till Heron City lite tidigt och hämtade ut biljetterna, så medan vi väntade på filmen Contagion så fikade vi på Amazonas, sedan så var vi och såg filmen, den var sådär, men min älskling ville se den så det blev den, hehe. Därefter så åkte vi hem till min älskling och kollade på en film som var på tv, en lite skräckis, hehe, till det satt vi och drack rött vin. Så MYSIGT vi hade det! Jag älskar honom sååå mycket! :D Kan säga att jag hade en helt UNDERBAR lördag! :D Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat en del och bara tagit det lugnt, hehe :P Det är ju trots allt söndag. 



Bio på Heron!


Halloj! :D 
Idag har jag jobbat till 15.00 och därefter så kom jag hem och vilade lite och nu håller jag på och fixar mig. Ska på bio med min älskling på Heron City ;) Vi ska se Contagion, hehe! Jag hoppas den är bra iaf :P Men nu måste jag fixa mig mina vänner, vi hörs imorn ;) Här kommer en liten söt bild på mig och min barndomsvän Anna, saknar henne väldigt mycket just nu, hon är i Ryssland och kommer tillbaka imorn ;) Kan inte förstå att vi har känt varandra i 16 år, shit! :P Jag är flickan till höger, hon med den rosa klänningen, hihi! 



Fika i stan med Miljana

Nu ska jag bara fixa mig innan jag åker in till stan och träffar Miljana. Vi har så mycket att prata om, alltid när vi ses kan vi aldrig riktigt prata ut. Men nu ska vi göra det! :D Så vi kör en kvällsfika i stan. :) Ja, då sitter man och funderar vad man ska ta på sig ikväll ?! :P 


11/11-11

Ja, då var det fredagen den 11/11-11 xD hehe. Vilken omtalad dag på facebook, haha! Idag har jag iaf varit och jobbat på Nordea, käkade en god pastasallad till lunch :D Nu kom jag precis hem, ska nog vila lite nu och sedan på kvällen ska jag träffa min kompis Miljana i stan, vi lär ta en fika någonstans :) Så sådär kommer min fredag att se ut. :) Juste, mina Nelly klänningar kom igår. Såååå glad jag blev :D Så har tagit lite bilder på dem :D Men det är snyggare och ta bilder på klänningarna när man väl är fixad till en fest än så här, hehe! Men här kommer dem iaf :D 



10/11

God morgon! =)
Har gått upp kl.05.45 idag och sitter och väntar på Danijel som är lite sen. Vi skulle plugga matte, men han försov sig. Så nu sitter jag här själv i skolan, hehe. Men han lär nog komma snart, orkar inte börja plugga själv, haha, så jag fördriver tiden med att sitta framför facebook.
Igår fikade jag och älsklingen på Espresso House i stan och sedan gick vi runt lite grann vid S:t Eriksplan. Efter fikan blev jag sååå sugen på godis, så jag gick till Ica vid S:t Eriksplan och köpte lite godis, älsklingen ville inte ha, så det slutade med att jag åt upp allt, haha! :P Idag lär jag inte göra så mycket, har modersmål till 17.30 idag och är hemma runt 19.00. :( Vi hörs lite senare! :D


En bild från våren 2009
Högmidjade byxor från Bik Bok 499:-
Top från H&M 199:-


9/11

Hej bloggen! =)
Då är det onsdag idag, Vi har ingen lunch i skolan idag, så vi svälter här, haha. Nej, men våran matsal har typ fått strömavbrott, så nu måste vi vänta, har redan suttit och väntat i snart 1 timma. :P Nu har jag lunchrast och sitter lite vid facebook, haha. Efter skolan så ska jag träffa min älskling lite grann, vi lär ta en promenad och kanske en fika efteråt. Det är ju sooooligt idag, så nice. =) Här är en bild på mig och Danny i somras. Då jag var och tog ett glas rött vin med Saska på Medis, medan vi satt där, så såg vi honom, så vi passade på och ta en bild med. Saska typ dooog, haha!


8/11

Halloj! =)
Sitter nu i skolan och har projektarbete. Men det går lite segt, haha. Så jag skriver ett litet blogginlägg tänkte jag ;) Är så hungrig just nu, sitter bara och tänker på maaaaat, haha! Sen efter lunch ska jag åka till trafikskolan och köra lite. Därefter ska jag hem och soooova, känner mig hur trött som helst. :( Här kommer en modellbild som jag tog i april månad i år. Temat var rock och sedan glamour :D




Fotograf: Elina Norin


Dagens outfit!

 


Min mysiga kofta som jag köpte igår :D



Skinnjacka från New Yorker 599:-
Stövlar från Euro Sko 1200:-




Snygga uppsättningar!

Bar Rafaeli har virat delar av hästsvansen i en knut runt snodden.


Som ser ut såhär framifrån.


 


Adele Silva med hög maffig knut i nacken.


Olivia Palermo i mittbena och knut med mycket löshår.

 



7/11 <3

Idag är det 10 MÅNADE MED MIN ÄLSKLING! =D Vad tiden har gått snabbt tycker jag. Men jag har haft 10 underbara månader med honom och jag hoppas på ännu fler faktiskt. :) Egentligen så hade jag helt glömt bort det, men när jag satt på tåget idag och läste Metro så kollade jag bara helt spontrant vad det var för datum och då kom jag på det, hihi! =) Men jag ska tyvärr inte träffa min älskling idag, men jag lär göra det under veckan. Har tillbringat ganska mycket tid med honom nu under veckan, men jag saknar fortfarande honom. :P hehe!


Min älskling och jag på nyår =) 2010! <3
Toppen är från Gina Tricot 199:-
Kavaj från H&M 399:-


Jag och älsklingen på en fest.
Min klänning är från Zara 399:-


REDO FÖR HÖSTEN OCH VINTERN!!

Då har man varit på Nacka Forum och handlat lite saker och nu är jag verkligen redo för hösten! :D Har köpt två par stickade tröjor, hur mysiga som helst och en mössa till vintern :D Det är typ första gången jag verkligen vill ha en mössa. Hade en som jag köpte förra året en Peak Performance, men jag tycket aldrig riktigt om den så mkt, så mamma fick den, haha. Men nu är jag redo för hösten och vintern, nu har jag en del sköna, stickade och varma tröjor och koftor :D Sen när jag kom hem från Nacka, pluggade jag lite och nu var jag och fikade hos mina kusiner :D De hade gjort banankaka, det var faktikst supergott! :) Imorgon hoppas jag på att mina klänningar från Nelly kommer :) hihi! Här är bilder på det jag köpte idag iaf. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan sova, ska upp kl.06.00 imorgon. :( God natt mina vänner! :)


Mössa från Stadium 349:-


Kofta från Bik Bok 399:-
50% rabatt så 199:-

Kofta från Bik Bok 399:-



Nacka Forum!

Ja, då är det söndag då. Hade en trevlig helg med min älskling, fast idag ska jag åka till Nacka forum och shoppa lite grann, hihi. Men jag hoppas på att mina klänningar kommer imorgon från Nelly. ;) Men vi får väl helt enkelt se. Men nu ska jag bara sminka mig och försöka hinna med bussen. Så vi hörs lite senare! :)


En lite gammal bild på mig, hihi! :)


Kladdkaka med glass, mmm!

Japp, då blev det en lugn hemmakväll ikväll också, hihi. Vi åt middag, jag, familjen och min pojkvän, det var gott och trevligt. Därefter blev efterrätten kladdkaka med glass, mmm, så gott! Kände mig så himla mätt efter det, haha! Här har ni en bild som ni kan sitta och drägla åt lite grann, haha!


Fest på G!

Hittade en bild på mig och Anna från förra året, då vi var påväg till en juggefest, hihi! :)
Snygg bakgrund, busshållplatsen xD

 


Lördag

God morgon mina läsare! =)
Igår var det trevligt, jag, Stefan, Natasa och Milan hyrde en komedi film och den var faktiskt lite rolig, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette :P Vi hade iaf filmkväll, men tråkigt att Natasa mådde lite dåligt, så de gick hem lite tidigt, men, men. Så jag och älsklingen satt och glodde på tv, hehe. Kom hem runt 01.30, något sånt. ;) Idag är jag leeedig, har inte varit ledig på väldigt länge från jobbet, men jag skulle hellre vilja jobba nu, vilket skit väder vi har idag :( Men, men, ska nog vila lite hemma och kanske hitta på ngt lite senare idag. Ikväll kommer älsklingen hit, så vi lär sitta hos mig :P Här kommer en bild som jag tog i somras innan vi skulle ut, så snygg och brun jag var där, vill tillbaka! :(


Toppen är från H&M och kostade 299:-


Fredaaaaaag!

Ja, då var det fredag och snart skola igen, snart vinterlov då, haha :P Ja, idag har jag praktiserat, för att jag gjorde aldrig det förra veckan, så jag kände att jag kunde ta igen den dagen idag, så jag praktiserade på Nordea idag. Därefter så åkte jag hem, käkat lite och nu har jag precis duschat och ska fixa mig. Ska till min älskling idag igen, hehe. Vi ska ha filmkväll med två andra kompisar Natasa och Milan, så det ska bli trevligt ;) Nää, men nu måste jag fixa mig!



En bild som jag tycker väldigt mycket om.
På mig och min brorsa förra sommaren =)
Min topp är från MQ 499:-


Träffa älsklingen

Nu ska jag träffa älsklingen. Men jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag åker iväg. Jag hann inte ta en helkroppsbild, men ni får nöja er med den här bilden ;) Min klocka är från Ur & Penn och armbandet har jag fått av min barndomsvän Anna, det är Thomas Sabo ;) Toppen kommer från Vero Moda och kostade 299:- och till det bär jag ett par svarta högmidjade jeans. ;) Men nu måste jag dra mina vänner, så han inte står och väntar på mig i stan, hihi. ;)




3/10

Halloj!
Konserten vart inställd igår, Rihanna mådde inte så bra, så det blev inställt. Fast jag tyckte faktiskt att de skulle meddelat lite tidigare. Vi stod och väntade i 3 timmar i onödan :( Jag förstår ifall man inte mår bra, men man behöver ju faktiskt inte meddela det halv nio på kvällen, då konserten typ skulle ha börjat halv åtta :S Fast aja. Jag och Anna vart lite sura, men vi åkte och fikade på café 60 istället och satt där en stund och snackade lite skit, hehe.Jag var hemma runt ett igår och imorse gick jag upp kl.06.00 kunde inte sova,haha. Så jag gjorde våfflor med pappa på morgonen, så brorsan vart helt överlycklig, haha. :) Så vi åt en god frukost i alla fall :D


En bild på fikan,hihi. Kolla på latten, det ser ut som ett hjärta :P


2/11

Nu är jag fixad och klar, håller på och passar min söta kusin och ska snart iväg :) Hon måse få sova här fler gånger, så söt och snäll hon är :) Här kommer 2 bilder på mig och checka in mitt nagellack :P Jag tycket det var sådär, men jag hinner yvärr inte byta det nu, får ta och göra det imorn istället :D Vi hörs kanske ikväll annars imorgon :D







Rihanna i globen tonight!!!

Halloj!
Ikväll ska jag se Rihanna i Globen, det var helt oplanerat och sedan bjöd Anna med mig, så söööt hon är och det tackar man ju aldrig nej till eller? hehe :P Jag skojar bara. Men jag vet att vi kmr ha gryyyymt kul, för att det har vi ju så klart alltid :D
Idag så har jag varit med min söta kusin, igår kväll satt vi och kollade på en barnfilm och därefter så somnade både jag och hon. Idag var vi och hälsade på mormor och morfar och har snyggat till våra naglar också, hihi. Visar bild imorn :D




festklänningar!

Hej bloggen! 
Vet inte ifall ni har checkat in på Nelly.com, om ni inte har gjort det än så har dem REA nu! :) Jag klickade hem 2st skit snygga klänningar. Vet faktiskt inte vilken jag ska ha till nyår, för att båda är grymt snygga och lite glitter. Men jag får helt enkelt se. Men jag tror faktiskt att det blir någon av dem ;) Snart ska jag hämta min lilla kusin Magdalena, hon ska sova över här i natt. Så vi lär nog kolla på ngn barnfilm, hihi! Här kommer iaf klänningarna :) 

Estradeur - Suri Dress
Nelly 175 kr 50% rabatt!

Rare Fashion - Sequin Top Bandeau
Nelly 175:-