PLUGG & GODIS!

Hej bloggen! =)
Nu är det äntligen fredag igen! =) Hade inga lektioner idag, så jag åkte till skolan i onödan egentligen, men aja. Har fått åka runt lite, haha. Sedan var jag på Swedbank och därefter så kom Anna till mig, hon hade med sig godis, så gott det var. :) Iaf, så satt vi och käkade det, sedan hjälpte jag henne med matten lite och nu ska vi börja fixa oss, för att ikväll ska vi till staaan!
Hoppas ni får en rolig kväll!

Sooolig dag!

Yes, idag var det soligt och fint väder, det var helt underbart :D Jag använde mina solglsögon! Varmt var det också, så man fick gå runt och ha sin skinnjacka i väskan, för att det blir alltid kallare under kvällen tyvärr :P Här kommer i alla fall dagens outfit. =)
Tröja  Lindex 299:-
Byxor Vero Moda 399:-
Skärp H&M 149:-
Väska H&M 399:-
Ring Bijou Brigitte 79:-
Jag i mina brillor
Mina brillor från Ray Ban 1350:-

Beroende av nagellack!

Jag är helt beroende av nagellack och att fixa mina naglar, hehe. Jag tycker det är roligt och byta lite då och då. Nu har jag i alla fall svarta naglar :) Det är riktigt snyggt och passar till allt man har faktiskt. Svart är dem färgen som kan kombineras med allt. Har köpt nagellacket på Kicks, märket Depend och kostar endast 25 kr/st. Hur billigt som helst!

 


MONTE CARLO!!!!

Åh, jag vill tillbaka till Monte Carloooo :/ Var där i somras och kan säga att det är huuuuur fint som helst! :) Det var så varmt och så vackert, det kändes som att man var i paradiset :)
Idag har jag fått min praktikplats på NORDEA :D Är otroligt glad över det. Ville verkligen ha min paktikplats där :)
Lite bilder från Monte Carlo!
Skjorta + skärp från Barcelona
Shorts från Cubus, ljusblåa, men de syns inte.
Klocka från Ur & Penn 399:-
Louis Vuitton väska från Serbien
Det kända Casinot i Monte Carlo

Parfymer

Parfymer jag bara älskar JUST NU!
Hyponosé Lancomé
Paco Rabanne Lady Million
Emporio Armani Dimonds

Dagens outfit!

Kavaj H&M 399:-
Skjorta H&M 199:-
Byxor H&M 199:-
Väska H&M 399:-
Skor med klack Nilssons 1600:-

Två snygga klänningar!

Åh, har sett två jättesnygga långklänningar från Nelly. :) Dem är hur fina som helst! Har suttit och kollat på dem nu i snart en halvtimma, nää, nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan läsa tidingen solo lite grann :P Imorgon är det skolfoto, hehe!
Från Nelly 3195:-
Från Nelly 2895:-

18-års feeeest!

Hej, hej!
Jag hoppas ni har haft en rolig lördag, för att det har jag. Var på 18-års fest hos min bästa kompis Ana. Vi dansade lite och hade det trevligt. :) Festen var i Sätra i en lokal och det var musik och dans hela kvällen!
Jag hade på mig en lepoard aktig klänning som jag har köpt från Nelly och ljusbruna klackar från Barcelona. Tyvärr hann jag aldrig ta en helkroppsbild på mig, så det ska jag göra framöver ;)
Idag har jag bara tagit det lugnt hemma hos min pojkvän och nu har jag precis pluggat klart. :)
En bild på födelsedagsbarnet! =)
Jag och Ayfer :)
Jag och min glada älskling =)
Jag och Milena
Jag, Milena och Nevena

Fredagsmys hos älsklingen!

Hej bloggen!
Nu har jag städat halva huset, resten får brorsan ta, haha. Men snart ska jag börja fixa mig, ska in till stan och möta upp min kompis Miljana för att ge henne mina röda snygga klackar som hon ska låna av mig, för att vi ska på en 18-års fest imorgon. Min bästa kompis Ana fyller år :) eller hon firar i efterhand. Ja, sen ska jag möta upp min älskling och vi ska tillbringa kvällen hos honom. Lite fredgasmys! Vi ska bara ta det lugnt, för att imorgon ska vi shaka loss hon Ana =)
En bild på mig och min älskling i somras.
Min klänning är från Gina Tricot 299:- och min jeans jacka är från Esprit 499:-

Shopping!

Idag har jag varit och shoppat lite i Nacka Forum :) Jag hittade en del snygga saker, här kommer lite bilder på vad jag köpt, fast jag kan alltid säga att det ser snyggare ut när man har på sig det och när man kan kombinera med snygga saker till. Byxorna är av samma modell, men bara att det är två olika färger. Mascaran fick jag för att jag hade gillat Nacka Forum på facebook, så åk dit ni med så kan ni få en gratis mascara. Alltid bra att ha!
Mascara från Loréal Paris

Svarta byxor från H&M 199:-

Gråa byxor från H&M 199:-
Skjorta från H&M 199:-
Skärp från H&M 149:-
Skärpet är från H&M och kostar 149:-
Halsband från Lindex 129:-

I loooove red lips !


















 

 

Åh, jag bara älskar rödaaa läppar. Tycker att det är skit snyggt med rött läppstift, speciellt nu under hösten när det är mörkt och tråkigt, så kan man piffa till sig själv med lite färg :) Jag tycker själv att inte alla passar i just röda läppar som t.ex. jag. Därför har jag ett mörk råsa läppstift som jag tycker ändå är snyggt på mig. Man får själv prova sig fram. Här har jag laddat upp med lite ego bilder på mig med, delar med mig av dem. :)
Och mitt sista ord är: I LOVE RED LIPS!


Jobb + älsklingen!

Igår hann jag aldrig skriva, för att jag var hemma ett tag och sedan var jag och jobba. Efter det var min älskling hemma hos mig. Vi satt och pratade om lite allt möjligt och så.
Här är en bild på oss när vi var på Göta Källare i somras :) Min top är från Bik Bok, för er som vill veta. :)

Brun väska från Zara

Åh, den här väskan är från Zara och är hur snygg som helst. Den är kanske inte så fin när man ser den på bilden, men är jättefin i verkligheten och när man kan kombinera den med något riktigt snyggt :)
Den är från Zara och kostar 1 149 kr

Fika med Natasa

Åh, vad jag älskar min pälsväst, den är så himla fin och skööön! :)
Jag och Natasa =)
Hellu! =)
Igår var jag och träffade Natasa, vi var i stan, för att hon skulle köpa en vinterjacka och hon valde en jättefin. :) Sedan var vi och fikade på Östermalm på Café Albert, där satt vi och snackade lite skit. :P
Här kommer 2 bilder på mig innan jag skulle till stan, medan den tredje är på mig och Natasa för 2 veckor sen, då vi var i Södertälje på middag och sen på en drink med våra pojkvänner. :)

Look at my nails :P

 

Här är en bild på mig :) Älskar mitt nagellack :) Lite körsbäraktigt :p


Club Balkan

Andrija, jag och Stefan =)
Jag och min älskling =)
Här kommer 2 bilder från Club Balkan som vi var på i lördags =)

Kaffe, mmm!

En kopp svart kaffe, mm!

Godmorgon allihopa! =)
Här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, gud, så gott! Jag älskar och dricka kaffe sådär på morgonen så att jag kan vakna :P
Idag verkar det bli en fin dag, det är redan lite soligt, fast det är nog lite kallt, hösten är ju trots allt här :(
Snart ska jag iaf iväg och köra, jag kör på trafikskolan i Henriksdahl, så jag hoppas på ett körkort snaaaart! :)

Lördag =)

Här är en bild på mina sötnosar =)

Hejsan! =)  Jag hann aldrig blogga igår efter att jag kommit hem från mina kusiner. Men vad snälla dem var och så sötaaa, de var hur snälla som helst!
Senare under dagen kom min pojkvän Stefan till mig, vi åt middag och därefter åkte vi hem till honom för att fixa oss och mötte sedan upp hans vän Andrija, vi drog in till stan och var på en Balkan club, rätt nice faktiskt. :)
Idag har jag varit med min pojkvän och vi har inte gjort ngt alls, bara legat och degat framför tv:n. Fast det är trots allt söndag :P
Bilder om lördagen kommer upp lite senare under veckan. Men här kommer en bild på mina söta kusiner :)

Barnvakt snart!

Jag kan inte sova :( kom hem igår runt 00.00 där, det blev inte så sent, som tur var :p Men jag kan säga att jag hade hur trevligt som helst. Det brukar vara så när man inte har träffatt vissa personer på väldigt länge :)
Men snart ska jag fixa mig, för att jag ska vara barnvakt åt mina söta små kusiner Magdalena och Nemanja =)

Halloj! =)

Har skapat en ny blogg. Hade en blogg förut, men jag tog bort den. :P Så nu har jag tänkt börja blogg igen :) hihi
Idag är det äntligeeen fredag, snart ska jag börja fixa mig, för att jag ska ut ikväll :) Har ingen lust och partaja direkt, men det lär bli en fika eller ett glas rött någonstans :) Fast det är ju så jäkla kallt ute :( Usch. Men hösten kan vara mysig på sitt sätt.
Men nu ska jag fixa mig, så ha det så bra :)
Kramar!